Gary Holt jättäytyy pois Slayerin jäähyväiskiertueelta – tuuraajaksi Machine Headin entinen kitaristi Phil Demmel

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 3.12.2018

Yhdysvaltalaisen thrash metal -yhtye Slayerin kitaristi Gary Holt on ilmoittautunut jättäytyvänsä pois yhtyeen jäähyväiskiertueen jäljellä olevista Euroopan konserteista. Tähän lukeutuu myös Suomen konsertti 8. joulukuuta. Holt kertoo, että aikoo palata kotiin kuolevan isänsä luokse ollakseen hänen kanssaan tämän viimeisinä hetkinä. Holt kertoo:

”Ensinnäkin, haluan kiittää Berliiniä mahtavasta konsertista tänään! Paras yleisö ikinä! Mutta se, mitä minulla on sanottavana, on ollut minulle todella todella hankalaa viimeisten kymmenen päivän aikana. Isäni on tulossa tiensä päähän, ja olen soittanut muutaman viimeisen konsertin raskain sydämin. Ja juuri raskain sydämin joudun ilmoittamaan, että jättäydyn pois Slayerin Euroopan-kiertueelta. Minun täytyy palata kotiin pitämään huolta isästäni hänen viimeisinä hetkinään. Tänään itkin, kun lopettelimme ’Angel of Deathia’. Mutta yleisö sai minut pysymään tolpillani ja antamaan parastani. Kiitoksia sydämeni pohjasta. Rakastan teitä kaikkia.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Holtin tuuraajaksi on valittu entinen Machine Head -kitaristi Phil Demmel. Tiedotteessaan Holt kiittelee Demmelia päätöksestään auttaa ja tuurata häntä, vaikka on itse juuri palannut viimeiseltä Machine Head -kiertueeltaan. Demmel joutuu opettelemaan hyvin lyhyessä ajassa koko Slayerin keikkasetin.

”Haluan ihan jokaisen Slayerin fanin osoittavan suurimmat suosionosoitukset Phil Demmelille! Hän on Bay Arean legenda! Rakas ystäväni, joka juuri sai päätökseen kiertueensa, suostui auttamaan minua ja bändiä ja opettelemaan kokonaisen Slayer -setin päivissä ja tulemaan tänne, jotta voin palata kotiin isäni luokse. Kiitos Phil, olet perhettä, rakastan sinua veli!”, Holt kertoo tiedotteessaan, ja jatkaa:

”Suurimmat kiitokset kuuluvat Slayerille, Tom Arayalle, Paul Bostaphille ja Kerry Kingille. Te olette minulle todellinen perhe, ja olette olleet tukenani koko tämän ajan, joka on ollut elämäni vaikeinta aikaa kiertueella. Kiitokset myös koko henkilökunnalle, Lamb Of Godille, Anthraxille ja Obituarylle ja heidän henkilökunnilleen. Olette olleet kaikki tukenani, perheenäni. Rakastan teitä kaikkia.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeenMainos päättyy

”Kiitän fanejani sydämeni pohjasta. Palaan luoksenne jälleen maaliskuussa. Ja kaikista suurimmat kiitokset kuuluvat vaimolleni, Lisa Holtille. Jos olisin ollut yksin tässä, olisivat romahdukseni olleet suurempia. Rakastan sinua, kulta. Nähdään pian, kaikki. Kiitos. Ja paljon rakkautta veljilleni Exoduksessa! He tietävät, mitä tapahtuu, ja kukaan ei ole ollut enempää tukenani. Te olette minun kallioni.”

Slayer nähdään Helsingin Jäähallissa 8. joulukuuta.

 

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy