Gene Simmons paljastaa, miksi hän janoaa enemmän rahaa: ”Rahasta on tullut minulle sitä, mitä olympialaismestarit tekevät.”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 26.10.2021

Legendaarisen rock-yhtye KISSin basisti Gene Simmons kertoi hiljattain Peoplen haastattelussa, miksi hän janoaa enemmän rahaa ja saavuttaa aina vain enemmän.

Simmons vertaa rahanhimoaan olympialaisiin:

”Rahasta on tullut minulle sitä, mitä olympialaismestarit tekevät. He haluavat parantaa jatkuvasti, koska he haluavat tuomareiden antavan paremman arvosanan. Sellaista siitä tulee, kun vatsa ei ole tarpeeksi täysi. Sitä ei ajattele niin, koska haluaa vain ruokkia itsensä. Se on eri asia. Kun sinulla on tarpeeksi, katto pääsi päällä ja vatsa täynnä ja muuta sellaista, se on silloin sitä, että miten paljon paremmin voin tehdä tämän? Kuinka paljon enemmän voin tehdä tätä? Enemmänkin kuin kilpailu. Se on erilaista.”

Kysymys esitettiin Simmonssille tämän tuoreen taidenäyttelyn johdosta. Gene kertoi, että ei tee taidetta rahasta, koska ”hänellä on rahaa”. Sen sijaan taustalla on pelkästään intohimo.

”Halusin vain pysyä järjissäni En tiennyt, että sinulla piti olla tyyli, enkä tehnyt mitään muuta kuin yritin vain pitää mieleni kiireisenä. Taide on siis enemmän tajunnanvirtaa.”

Paul Stanley kertoi hiljattain, että KISS tulee tiensä päähän vuonna 2022.

Vuoden alussa Gene Simmons sukelsi kryptovaluutan maailmaan julistautuen ”Dogecoinin jumalaksi”.