Gene Simmons sivaltaa jälleen rokottamattomien suuntaan: ”Jos olet valmis olemaan joukossamme rokottamattomana, olet vihollinen”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 15.11.2021
Kuva: Peter Saari

Rock-legenda KISSin basistina tunnettu Gene Simmons on julkisuudessa ottanut paljon kantaa rokotuskriittisyyteen. Aikaisemmin Simmons on muun muassa kehottanut denialisteja ”pysymään kaukana hänestä” ja kertonut kannattavansa pakkorokotusta.

Nyt Simmons on tuoreessa haastattelussa avannut jälleen suunsa aiheesta. Simmons kertoi TalkShopLivelle:

”En välitä poliittisista vakaumuksistasi. Et saa tartuttaa ketään vain siksi, että luulet, että sinulla on oikeuksia, jotka ovat tietysti harhaisia. Sinulla ei ole oikeutta ajaa punaisia päin; itse asiassa hallituksella on oikeus käskeä sinua pysähtymään. Sinun on laitettava turvavyö kiinni. Jos sinulle sanotaan, että et saa polttaa rakennuksessa, et saa polttaa rakennuksessa. Eikä se johdu siitä, että he haluavat viedä pois oikeutesi, vaan siitä, että me muut vihaamme sitä. Emme halua haistella savuasi. En halua saada tautianne. En halua riskeerata henkeäni vain siksi, että sinä ajat punaisia päin”, Simmons sanoo ja jatkaa:

”Tämä koko ajatus, tämä harhainen, paha ajatus siitä, että saa tehdä mitä haluaa ja muu maailma saa olla pulassa, on todella kauhea. Nämä ihmiset on tunnistettava ja tuotava esiin, jotta tiedetään, keitä he ovat. Tiedä ystäväsi sen perusteella, kuinka paljon he välittävät sinusta. Se pätee myös koronaan. Jos olet valmis olemaan joukossamme rokottamattomana, olet vihollinen.”

Jutun kirjoitushetkellä video on jo poistettu netistä, mutta Blabbermouth -sivusto oli ehtinyt litteroida haastattelupätkän sivustolleen.