Ghostin entinen basisti ei vakuuttunut bändin ”Impera”-albumista: ”Lopetin sen kuuntelun puolessa välin”

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 10.7.2022

Ruotsalaisen rockyhtye Ghostin entinen basisti Linton Rubino kertoi hiljattain ongelmista, joita bändistä erottaminen hänelle aiheutti. Nykyään Rubino laulaa Priest-bändissä. Hiljattain hän antoi haastattelun On the Road to Rock -ohjelmassa, jossa hän pohtii Ghostin tuoreen ”Impera”-albumin antia. Hän ei innostunut levystä ja joutui hyppimään kappaleiden yli yrittäessään kuunnella sitä kokonaan.

”Lopulta lopetin levyn kuuntelun puolessa välin. En voinut, todellakaan. Mutta ei minulla ole mitään tunteitakaan siitä oikeastaan. Antaa heidän pitää hauskaa. Jos he uskovat, että se on hauskaa ja heillä on hyvä meno, annetaan heidän pitää se.

Ghostin vuonna 2015 ilmestynyt ”Meliora”-albumi sen sijaan saa Rubinon kehumaan bändin musiikkia. Hän sai potkut kyseisen albumin nauhoitusten aikana.

”Kun kuuntelin ’Melioraa’, ajattelin, että se on paras albumi. Mielestäni se on loistava levy. Ja se oli julkaisu, joka voitti palkinnot, Grammyn ja muut. Mielestäni se albumi oli lähellä oman genrensä mestariteosta, uskon todella niin.”