Greta Van Fleet ei hiljennä tahtiaan: uutta musiikkia luvassa jo vuonna 2019 – ”Lopetamme, jos emme julkaise uutta musiikkia”

L-R: Danny Wagner, Jake Kiszka, Sam Kiszka, Josh Kiszka

Tänä vuonna uuden ”Anthem of the Peaceful Army” -debyyttialbuminsa julkaissut ja neljä Grammy -ehdokkuutta saanut Greta Van Fleet ei aio hidastaa tahtiaan. Yhtye julkaisi vuonna 2017 kaksi lyhytsoittoa, jota seurasi tämän vuoden debyyttialbumi, ja yhtyeellä on suunnitelmissa julkaista uutta musiikkia jälleen vuonna 2019. Yhtyeen basisti Sam Kiszka kertoi asiasta Billboardin tuoreessa haastattelussa.

”Luvassa on paljon säveltämistä, asioiden nauhoittamista ja seuraavan julkaisun työstämistä”, Kiszka kertoo yhtyeen suunnitelmista.

Kysyttäessä, josko jo vuonna 2019 päästäisiin kuulemaan yhtyeeltä uutta musiikkia, bändin rumpali Danny Wagner lupailee: ”Kyllä, todellakin. Minä lopetan, jos ei. Me kaikki lopetamme, jos emme julkaise uutta musiikkia.”

Yhtye on Grammy -palkintogaalassa ehdokkaana kategorioissa ”paras uusi yhtye”, ”paras rock -esitys”, ”paras rock -kappale” ja ”paras rock -albumi”.

Kommentoi julkaisua