Halestorm julkaisi singlen heinäkuussa ilmestyvältä ”Vicious”-albumilta: kuuntele ”Uncomfortable”

Yhdysvaltalainen rock-yhtye Halestorm tekee paluun julkaistuaan uuden singlensä ”Uncomfortable” musiikkivideon kera. Yhtye on työstänyt uutta, neljättä studioalbumiaan ”Vicious”, jonka julkaisupäivä tulee olemaan 27. heinäkuuta. Yhtyeen laulaja Lizzy Hale kertoi radioasema Razor 94.7:n haastattelussa seuraavaa uudesta levystä:

“There’s four sides to Halestorm – it’s not just about me being the singer and whoever playing in the background. I think this is going to be the first record where you can really hear what puts Halestorm together. We’re all doing things that we’ve always been able to show during our live show, but now we’re finally capturing it. I feel like this is going to be our most rock record to date, even more so than the first and second record. Nick is bringing that out of us. There’s teeth to it.”

”Vicious” on nauhoitettu Tennessee Rock Falcon Studiolla Nashvillessä ja tuottajana on toiminut Nick Raskulinecz (Rush, Foo Fighters, Alice In Chains).

”Vicious”-albumin kappaleet:

1. Black Vultures
2. Skulls
3. Uncomfortable
4. Buzz
5. Do Not Disturb
6. Conflicted
7. Killing Ourselves To Live
8. Heart Of Novocaine
9. Painkiller
10. White Dress
11. Vicious
12. The Silence

Kommentoi julkaisua