Hard-Ons Tampereen Klubille kesäkuun lopussa

Kirjoittanut Niko Kuusela - 31.5.2018

Australialainen rock/punk-yhtye Hard-Ons saapuu Tampereen Klubille konsertoimaan perjantaina 29. päivä kesäkuuta. Yhtye on nähty Suomessa viimeksi vuonna 2009 ja liput ennakkoon keikalle myy Tiketti.

Punkista ponnistava veteraanibändi jaksaa yhä tarjota yleisölle täyslaidallisen rockin riemua. Hard-Onsin ilmaisussa on kapinaa, garagen säröä ja vauhtimetallivaikutteita. Ja ennen muuta Hard-Ons tykittää lavalta reilun annoksen hienoja melodioita.

Sex Pistolsilta, Buzzcocksilta, The Damnedilta ja Ramonesilta alkusysäyksen saanut Hard-Ons paiskaa yleisön kanssa kättä pisteessä, jossa Motörhead kohtaa Beach Boysin. Bändissä ovat edelleen mukana alkuperäisjäsenet laulaja Keish de Silva, basisti-laulaja Ray Ahn ja kitaristi-laulaja Peter Black, sekä vuodesta 2011 lähtien mukana paukuttanut rumpali Murray Ruse.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Skeittiskenestä vaihtoehtomusiikkimaailman kärkeen lautaillut Hard-Ons esiintyi Suomessa viimeksi vuonna 2009. Silloin kultakurkku Keish de Silva ei ollut mukana ryhmässä, mutta nyt tämä merkittävä “virhe” on korjattu. Olkaa hyvä: aito, oikea ja ronski Hard-Ons!

Lämmön iltaan antaa Suomen terävin hardcore-pumppu Hero Dishonest.

pe 29.6. Klubi, Tampere
klo 23 Hard-Ons (AUS), klo 22 Hero Dishonest
18,50 e (ennakko Tiketti, alkaen ma 28.5. klo 9), 20 e (ovelta)

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy