Nervecell

Hellsinki Metal Horizons -festivaali vaihtoi nimeään ja julkaisi ensimmäiset esiintyjänsä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 9.1.2023

Hellsinki Metal Horizons -klubifestivaali pelkisti nimensä ja julkaisi ensimmäiset esiintyjänsä. Uusi nimi kuuluu #Horizon23 ja se järjestetään 2.-3. päivä kesäkuuta On The Rocksissa Helsingissä.

Miksi ja mikä muu on muuttunut, Elektrik Products -ohjelmatoimiston pääpromoottori Juha Virtanen?

“Hellsinki-termille alkoi olla ylikäyttöä ja haluttiin tehdä ekstremempi, kompaktimpi ja keskeisemmin sijoitettu klubifestari tänä kesänä. Paikaksi valikoitui On The Rocks ja bändien määrä pysynee kymmenen hujakoilla, illat kahdessa. Ei silti, suuruudenhullujahan tässä ollaan, joten jos lipunmyynti lähtee laukalle, tämä saattaa vielä paisua. Tämänvuotinen setti on tosiaan viime vuotta huomattavasti
brutaalimpi, mutta ideologian peruspilarit eivät ole muuttuneet: Festarin runko rakentuu harvoin jos koskaan Suomessa nähtyjen ulkomaisten bändien ja nousevien suomalaisten kykyjen varaan. No on siellä yksi vanhakin mutta se on VITUN kova. Kuten viimeksikin, rave-elementti on jälleen läsnä ja tekniikkaan ja dekoihin tullaan kiinnittämään erityistä huomiota.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Horizon23 -klubifestivaalin ensimmäiset julkistukset ovat belgialainen, modernia black metalia armottomalla paahteella veivaava Wiegedood, dubailainen death metal -jyrä Nervecell ja viime vuonna ensimmäisen albuminsa julkaissut, brutaalia avantgarde-döödistä puskeva helsinkiläinen Devenial Verdict. Molemmat ulkomaiset aktit nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa.

#Horizon23 Metal Club Festival

Wiegedood (BE), Nervecell (UAE), Devenial Verdict (FI) + 7
2.-3.6.2023, On The Rocks, Helsinki

Kahden päivän Early bird -liput 55 € ennakkoon Tiketistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Lopullinen line-up, päiväkohtaiset aikataulut ja lippujen hinnat
julkaistaan alkukevään 2023 aikana.

Liput:

https://www.tiketti.fi/tapahtuma/87800

Facebook:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

https://www.facebook.com/events/603892900283663

Luetuimmat

Uusimmat