Huhtikuussa julkaistaan nippu kovia kotimaisia uutuuksia: Kalmah, Mors Subita ja Totalselfhatred

Levyhyllyssä näyttää olevan tyhjää tilaa! Mobiililaitteen muistiin mahtuisi vielä lisää kuunneltavaa! Mietitkö nyt, mitä uusia julkaisuja kannattaisi hankkia? Miltä yhtyeeltä on tulossa uutta musiikkia? Kaaoszine päätti kerätä avuksesi muutamia nostoja tulevan kuukauden julkaisuista. Huhtikuussa tarjolla on muun muassa kovia kotimaisia uutuuksia:

– Palo

Huhtikuun alussa saamme uutta swamp metalia kuultavaksemme Kalmahin suotuisalla avustuksella.  Levyn on luvattu seisovan tukevasti tutulla Kalmah-perustuksella, mutta mukaan tuodaan myös tuoreita henkäyksiä. Kuultavaksi jää, mitä tämä tarkoittaa. Kai siellä kuitenkin jokin kalastus-aiheinen biisi on mukana?

– Into the Pitch Black

Pohjoisen suunnalta tulee lisää julkaisuja huhtikuussa, kun Mors Subita saattelee myyntiin kolmannen täyspitkänsä “Into the Pitch Black”. Jokohan tämän levyn myötä bändi nousisi ansaitsemalleen paikalle suomalaisen melo-deathin kirkkaimpaan kärkeen? Bändin voi nähdä huhtikuussa Suomessa levynjulkaisukiertueella, joten suosittelen menemään livenä katsomaan, mitä Mors Subitalla on tarjoiltavanaan ennen Japanin-keikoille lähtöä.

– Patriarchs of Evil

Kreikkalainen pitkän linjan black metal -yhtye saattelee kuudennen täyspitkänsä kuultavaksi huhtikuussa. Bändi on tuonut pimeyttä maailmaan jo 30 vuoden ajan, eikä pahuuden julistamiselle näy loppua, mikä on vain hyvä asia!

– Aura Noire

Norjalainen Aura Noir, joka todistettiin hiljattain livenä Suomen Turussakin, on mäiskinyt black-thrashiään maailmalle jo 25 vuotta. Nyt tulille ollaan heittämässä kuuden vuoden julkaisutauon jälkeen uusi levytys, jota ainakin itse odottelen suurella innolla. Vieläkö Black Thrash Attack iskee kuin lekalla päähän?

– Elements

Myös core-diggareita hellitään huhtikuussa ainakin Caliban-levyllisen verran. “Elements” on tämän saksalaisen metalcore-veteraanin 11. albumi; bändi on julkaissut levyjä tasaisesti parin vuoden välein. Uudella levyllä kuullaan vierailijana myös Thy Art is Murderin CJ McMahonia.

– The Shadow Theory

Hiljattain rumpalinvaihdoksesta tiedottanut Kamelot saattelee huhtikuussa kuultavaksi uutta progressiivista power metaliaan. Bändi on tulossa “The Shadow Theoryn” julkaisukiertueellaan myös Suomeen syyskuussa, joten genren ja bändin ystäviä nähdään tuolloin varmasti sankoin joukoin Helsingin Nosturissa ja Tampereen Pakkahuoneella.

– The Apostates

Ranskalainen Glorior Belli solmi viime syksynä sopimuksen Season of Mist Recordsin kanssa, ja tämän yhteistyön ensimmäisenä hedelmänä tarjoillaan huhtikuussa “The Apostates”-levy. Ensimmäisten maistiaisten perusteella luvassa on bändille ominaista black metalia.

– Solitude

Kotimainen suicidal black metal -bändi Totalselfhatred koki myös miehistönmuutoksen viime vuonna, kun vokalisti Corvus siirtyi kokoonpanosta syrjään. Yhtyeen kolmas levytys tarjoilee aivan varmasti jälleen suuria tunteita ja erityisesti ahdistusta. Itselleni tämä on yksi huhtikuun odotetuimmista uutuuksista.

– The New Era

Porvoolainen Cavus julkaisee viimein huhtikuussa toisen levynsä, jonka työstämistä aloitettiin jo vuonna 2012. Aikaisempi vokalisti päätti kuitenkin lähteä bändistä levynteon aikoihin, joten uutta julkaisua on saatu odottaa tovi. Nyt se on kuitenkin täällä!

– Fearless

Kreikkalainen kitarataituri Gus G. nousi aikoinaan suuren yleisön tietoisuuteen Ozzy Osbournen kitaristina. Nyttemmin mies on edennyt soolourallaan jo neljänteen levyynsä. Luvassa on takuuvarmasti hienoa kitarointia.

Kommentoi julkaisua