Huijauksesta julkisuuteen noussut Threatin jälleen keikalle Lontooseen: tällä kertaa aidolla suosiolla

Yhdysvaltalaisen Threatin-yhtyeen Jered ”Threatin” Eames nousi kansainvälisesti tunnetuksi huijaamalla bändin suosiota ja järjestettyään Euroopan-kiertueen ilman todellista kokemusta. Yhtye päätyi esiintymään tyhjille keikkapaikoille, minkä lisäksi mukaan huijatut bändin jäsenet lähtivät yhtyeestä ja tapahtumajärjestäjät nauroivat tilanteelle. Sekä itse huijaus että valheiden uppoaminen musiikkialan ammattilaisiin ovat saaneet laajan mediahuomion.

Huomion seurauksena Threatin on saanut monet aidosti kiinnostumaan Eamesin tekemisistä, minkä vuoksi Lontoossa sijaitsevan The Underworld -tapahtumapaikan järjestäjä Jon Vyner on hankkimassa bändin heille esiintymään uudeksi vuodeksi. Kyseinen keikkapaikka on sama, jonne Jered Eames oli järjestänyt yhtyeensä esiintymään ensimmäisellä kiertueellaan. Tällä kertaa he tosin saisivat palkkaa, kun ensimmäisellä kerralla Eames vuokrasi tilan omilla rahoillaan eikä mainostanut keikkaa.

Vyner kertoi The Timesille suunnitelmistaan ja sanoi, että tällä kertaa Threatinia mainostetaan. Onhan hänellä nyt faneja:

“We’ll probably promote it in-house. Last time there was no one to promote him—because he had no fans at the time. Now he does.”

Jered Eames antoi joulukuussa haastattelun Rolling Stone -lehdelle, jossa hän kertoi laajemmin taustoja ja syitä teoilleen.

Kommentoi julkaisua