Hyviä uutisia vinyylien ystäville: Helsingin Levypuristamo alkaa ensi viikolla vastaanottaa ennakkotilauksia

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 18.10.2022

Julkaisimme sivustollamme viime vuoden maaliskuussa uutisen, jossa kerroimme Helsingin Levypuristamon aloittavan vinyyleiden valmistuksen Kyläsaaressa vuoden 2021 aikana. Helsingin Levypuristamon perustaja ja toimitusjohtaja Lupu Pitkänen kertoi hankkeesta silloin seuraavasti:

”Kaikissa naapurimaissa on jo puristamot, joten miksei Suomessakin. Haluamme palvella laajalti kotimaista musiikkikenttää aina aloittelevista bändeistä suuriin levy-yhtiöihin asti.

Levypuristamo sopii hyvin visioomme Konepajan alueesta kulttuuria ja palveluita tarjoavana kaupunkikeskuksena. Hanke tuo myös elävää jatkumoa alueen teolliselle historialle.”

Helsingin Levypuristamon toiminta on nyt vihdoin käynnistymässä virallisesti, ja puristamo alkaa vastaanottaa ennakkotilauksia lokakuun 26. päivä kello 15.00 alkaen www.puristamo.fi-sivustolla. Äänilevytehdas ei ole yrityksen mukaan vielä toiminnassa, joten ennakkotilauksille ei vielä tässä vaiheessa luvata tarkkaa toimitusaikaa.

Tilauksia tullaan valmistamaan tilausten saapumisjärjestyksessä tuotannon käynnistyttyä. Voit lukea Helsingin Levypuristamon virallisen viestin aiheeseen liittyen tästä:

Luetuimmat

Uusimmat