Iloisia uutisia Joensuusta: Levy-Eskojen tarina jatkuu

Perinteikäs äänilevyjen erikoisliike Levy-Eskot jatkaa toimintaansa uuden yrittäjän voimin. Maija Hakala ja Tommi Piipponen ovat myyneet yrityksen Marko Kinnuselle. 42-vuotias Kinnunen siirtyy Levy-Eskoihin Ring Ring Oy:sta. Intohimoinen levyjen keräilijä ryhtyy innoissaan levykauppiaaksi.

”Innolla lähden vetämään Levy-Eskoja. Arvostan levykaupan historiaa ja pienen harkinnan jälkeen päätin lähteä yrittäjäksi” Kinnunen toteaa.

Toukokuusta 2011 asti levykaupan toimintaa pyörittänyt Piipponen luovuttaa vetovastuun Kinnuselle mielellään. Maaliskuun loppuun saakka Piipponen auttaa uutta yrittäjää pääsemään alkuun Levy-Eskoilla.

”Levykaupasta oli kiinnostunut useampi taho ja asioista käytiin keskusteluja muidenkin kuin Markon kanssa. Markon päättäväisyys ja into tarttua haasteeseen tekivät suuren vaikutuksen. Hienoa, että pitkän historian omaava levykauppa saa innostuneen vetäjän” Piipponen kertoo.

Levykaupan sijainti säilyy samalla paikalla Joensuun kävelykadulla. Myös tilauspalvelu ja asiakaskortit leimoineen säilyvät uuden omistajan alaisuudessa.

Kinnusen omistaman Valhalla Triben käsityönä valmistamia bändikoruja tullaan näkemään jatkossa Levy-Eskoilla. Muita uudistuksia uusi yrittäjä tuo mukanaan ajan myötä.

”Uutena yrittäjänä haluan kunnioittaa levykaupan perinteitä, mutta tuoda myös uusia ideoita levykaupan päivittäiseen toimintaan. Pidetään hyvät asiat ja tuodaan pikkuhiljaa uudistuksia mukaan” Kinnunen päättää.

Kommentit