Insomnium polkaisee Euroopan-kiertueensa käyntiin Suomesta lokakuussa

Gefle Metal Festival 2017

Heinäkuussa 28 keikkaa ja 12 maata käsittävän Euroopan-kiertueensa julkaissut Insomnium polkaisee kiertueen käyntiin kotimaassaan ja nousee lavalle Helsingin The Circus-klubilla 25. lokakuuta, Tampereen Olympiassa 26. lokakuuta, Jyväskylän Lutakossa 1. marraskuuta sekä Joensuun Kerubissa 2. marraskuuta. Lämppärinä Suomen-keikoilla nähdään Bloodred Hourglass. Keikkojen liput ovat nyt myynnissä.

Pohjoismaisen melodisen death metalin uranuurtaja Insomnium julkaisee kahdeksannen studioalbuminsa ”Heart Like A Grave” maailmanlaajuisesti lokakuun 4. päivä. Lokakuun lopussa Helsingin The Circus-klubilla polkaistaan käyntiin ”Tour Like A Grave” -kiertue, joka käsittää 28 keikkaa muun muassa Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Itävallassa, Puolassa, Italiassa ja Belgiassa.

”Sanomattakin on selvää, että olemme innoissamme uudesta albumistamme! 10 kappaletta ja yli tunti musiikkia, raivoa ja aggressiota, tuhoa ja synkkyyttä, sydänsuruja ja ikävointiä. Suomalaisen miehen koko tunneskaala epätoivosta katumukseen. Meidän mielestämme kyseessä on Insomniumin paras albumi tähän mennessä” bändin jäsenet kertovat.

Lämppärinä keikoilla nähtävä, Mikkelistä kotoisin oleva Bloodred Hourglass on vallannut tukevan jalansijan kotimaisessa metalliskenessä. Kesäkuussa julkaistu neljäs albumi ”Godsend” on kerännyt kriitikoilta suitsutusta, ja se kiipesi Suomen virallisella albumilistalla sijalle 10 viipyen siellä kolme viikkoa. Yhtye on viime aikoina kiertänyt ahkerasti Euroopassa ja Japanissa, ja se on vakituinen vierailija Euroopan festivaalilavoilla.

KEIKAT:
Insomnium (FI) + Bloodred Hourglass (FI)

25.10. The Circus, Helsinki
Liput palvelumaksuineen alk. 29,50 € Lippupisteestä. Liput ovelta 32 €.
Ovet klo 20. K-18

26.10. Olympia, Tampere
Liput palvelumaksuineen alk. 25 € Tiketistä. Liput ovelta 28 €.
Ovet klo 20. K-18

1.11. Lutakko, Jyväskylä
Liput palvelumaksuineen alk. 24 € Lippupisteestä. Liput ovelta 25 €.
Ovet klo 20. K-18.

2.11. Kerubi, Joensuu
Liput ennakkoon Kerubista 22 €. Liput keikkailtana ovelta 25 €.
Ovet auki klo 21. K-18.

www.insomnium.net
www.brhg.net
www.livenation.fi

Kommentoi julkaisua