Iron Maidenin Kantolan tapahtumapuiston keikan aikataulut julki

Iron Maiden World Tour 2016Brittilegenda Iron Maidenin odotettu konsertti kerää metallikansan Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistoon juhannuksen jälkeisenä keskiviikkona 29. kesäkuuta. Ajantasaisimmat tiedot konsertin käytännön järjestelyistä on koottu www.ironmaidenfinland.fi -sivustolle, alla tärkeimpiä vinkkejä järjestelyihin liittyen. Lippuja myydään parhaillaan nopeassa tahdissa Ticketmasterin kautta.

AIKATAULU:

Klo 16 avataan portit konserttialueelle ja aloitetaan turvatarkastukset. Ravintolat ja myyntipisteet aukeavat. Arvioidut soittoajat:

noin klo 16.20 The Raven Age
noin klo 17.20 Stratovarius
noin klo 18.30 Amon Amarth
noin klo 19.40 Sabaton
noin klo 21

Konsertin arvioitu päättymisaika on noin klo 23.

Anniskelualue, ruokamyyntipisteet ja artistin kiertuetuotemyyntipisteet ovat avoinna koko konserttialueen aukiolon ajan. Tapahtumaan kannattaa saapua hyvissä ajoin nauttimaan tunnelmasta, juomasta ja ruoasta. Hyvissä ajoin saapumalla välttää parhaiten myös turvatarkastuksiin mahdollisesti muodostuvat ruuhkat ja jonot.

SAAPUMINEN JA LIIKENNEJÄRJESTELYT:

Konserttiin saapuvan yleisön kannattaa tutustua www.ironmaidenfinland.fi -sivustoon ja esimerkiksi saapumis- ja aluekarttaan jo ennakkoon. Hämeenlinnaan pääsee kaikkein kätevimmin julkisilla kulkuneuvoilla ja itse kaupungissa kaikki, myös konserttialue, on kävelyetäisyydellä. Verkatehtaalla, Rautatieaseman tuntumassa, päästään tapahtumatunnelmaan jo klo 14 alkaen Rock Villagen etkoilla levymusiikin ja markkinoiden parissa.

Konserttialueelle saavutaan keskustasta kävelyreittiä Vanajantie-Kantolankatu-Luukkaankatu-Puusepänkatu. Sisäänpääsyportit konserttialueelle sijaitsevat Puusepänkadulla. Suosittelemme varaamaan reilusti aikaa ja juhlamieltä, kävelymatkaa Hämeenlinnan rautatieasemalta pääporteille on noin 3 kilometriä. Pyöräilijöille on varattu pyöräparkkialue läheltä konsertin portteja Puusepänkadulla.

Omalla autolla ei kannata konserttiin saapua. Autolla Hämeenlinnaan suuntaavia kehotamme jättämään auton ensisijaisesti Hämeenlinnan keskustaan esimerkiksi pysäköintihalliin ja jatkamaan sieltä Kantolaan kävellen. Konserttijärjestäjän puolesta ei ole järjestetty pysäköintiä Kantolaan eikä lähialueille.

Takseille ja kyydin tapahtumaan saaville järjestetään drop off -piste Vanajantien varteen. Vanajantie on konserttipäivänä yksisuuntainen Kantolankadun ja Valtatie 10:n liittymän välillä ja sinne pääsee ajamaan ainoastaan keskustan suunnasta. Yksisuuntaisuuden vuoksi Vanajantielle ei myöskään pääse kääntymään Valtatie 10:lta. Drop off -pisteelle voi pysähtyä jättämään ja noutamaan kyytiläisiä, tilaa on kuitenkin rajallisesti ja pysäköinti on kielletty.

Pysäköintiä on rajoitettu Kantolassa konsertin rakentamisen ja purkamisen aikana 27.-30.6. Lähiteitä suljetaan liikenteeltä jo konserttipäivää edeltävänä päivänä ja niille on odotettavissa rekkaliikennettä, joten alueella liikkuvia suositellaan varaamaan aikaa ja kärsivällisyyttä kulkureittien muutosten vuoksi. Tapahtuman järjestelyissä otetaan huomioon Kantolassa olevien liikeyritysten ja muiden toimijoiden työntekijöiden, asiakkaiden ja vierailijoiden liikkuminen ja huoltoajo.

KARTAT:

Kantolan tapahtumapuistoon voi tutustua etukäteen konsertin nettisivuilla: lähialueet www.ironmaidenfinland.fi/saapuminen ja konsertin aluekartta www.ironmaidenfinland.fi/tapahtuma-alue.

YLEISÖN VARUSTEET:

Aurinkoisella kelillä tärkeitä ovat päähine, aurinkolasit ja aurinkovoide. saattaa olla tuulinen, joten suosittelemme varustautumaan pitkähihaisella paidalla tai takilla. Sateenvarjojen tuominen on kielletty turvallisuuden sekä avattujen varjojen aiheuttamien näköesteiden vuoksi. Sateisella kelillä yleisöä kehotetaan tarvittaessa varustautumaan sadeasuin. Suosittelemme myös hyviä, säänmukaisia jalkineita, joilla jaksaa tallata koko keikkapäivän ajan.

Myyntipisteissä asioimisen nopeuttamiseksi suosittelemme ottamaan mukaan käteistä rahaa. Baarialueella ja myyntipisteissä käyvät myös yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Järjestelmäkameroiden, videokameroiden ja nauhureiden, retkikalusteiden, grillien, tölkkien, purkkien, alkoholijuomien, laser-osoittimien, aseiden, ilotulitteiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen tapahtumaan ja sen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty. Mukaan voi ottaa enintään 0,5 litran avaamattoman muovisen vesi- tai virvoitusjuomapullon. Suosittelemme kuulosuojaimia, joita voi myös ostaa festarialueelta.

JÄRJESTELYT:

Konserttialueelta löytyy SPR:n ensiapupiste, vesipiste ja runsaasti vessoja. Pääportin yhteydessä on maksullinen tavarasäilytys. Ikäraja konserttiin on 5 vuotta. Alle 14-vuotiaat vain täysi-ikäisen huoltajan seurassa. Jokainen alueelle tulija tarvitsee oman lipun. Osa konserttialueesta on rajattu anniskelualueeksi. Konserttialueelta sisääntuloportin tuntumasta löytyy infopiste, josta voi kysellä löytötavaroiden perään.

ESTEETÖN TAPAHTUMA:

Esteettömyydestä löytyy lisätietoa konsertin nettisivuilta www.ironmaidenfinland.fi/esteettomyys.

KONSERTIN PÄÄTYTTYÄ:

Konsertti päättyy noin klo 23. Lukuisat ravintolat palvelevat konserttiyleisöä Hämeenlinnan keskustassa myös konsertin päättymisen jälkeen. Konsertin virallisessa jatkopaikassa Verkatehtaan Rock Villagessa voi juhlia levymusiikin parissa aamukahteen saakka.

VR on järjestänyt lisäjunat konsertin päättymisen jälkeen Helsinkiin ja Tampereelle. Jotta lisävuorojen vaunumäärät osataan mitoittaa oikein, suosittelemme hankkimaan liput niihin jo ennakkoon: www.vr.fi. VR:n ohella myös useat pitkän matkan bussiyritykset järjestävät lisäkuljetuksia Helsingistä, Turusta, Tampereelta ja Lahdesta konserttiin ja sieltä kotiin, ennakkoliput voi ostaa: www.expressbus.fi ja www.matkahuolto.fi. Matkapaketteja on myynnissä myös Live Nation Events Clubin kautta: www.eventsclub.fi.

Hämeenlinnan tapahtumatarjonnasta ja majoitusvaihtoehdoista löytyy lisätietoja Kantolan tapahtumapuiston nettisivuilta: www.kantolaan.fi. Myös Visit Hämeenlinnan sivuilta löytyy vinkkejä Hämeenlinnassa viihtymiseen: www.visithameenlinna.fi.

LIPUT:

Konsertin liput ovat myynnissä Ticketmasterissa. Liput palvelumaksuineen alkaen 82,50 euroa Ticketmasterista.

Lippuja ei vaihdeta rannekkeisiin, vaan niillä pääse alueelle vain kerran sisään.

Pysy ajan tasalla konsertista:
www.ironmaidenfinland.fi
Facebook-tapahtuma: http://bit.ly/20mSQVP
Twitter ja Instagram: @LiveNationFi
#IronMaidenFinland
#Kantolaan

www.ironmaidenfinland.fi
www.sabaton.net
www.amonamarth.com
www.stratovarius.com
www.theravenage.org
www.kantolaan.fi
www.livenation.fi

Kommentoi julkaisua