Iron Maidenin Nicko McBrain luuli, ettei pystyisi enää koskaan soittamaan sairaskohtauksensa jälkeen

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 8.12.2023

Hetki sitten heavy metal -legenda Iron Maidenin rumpali Nicko McBrain paljasti saaneensa lievän aivohalvauksen kuluneen vuoden tammikuussa. Sairaskohtaus esti rumpalia soittamasta täydellä teholla yhtyeen kesäisellä Euroopan-kiertueella.

Nyt Nicko McBrain kertoo aivohalvaukseen liittyvistä ajatuksistaan tuoreessa Metal Hammerin haastattelussa.

”Se oli hyvin, hyvin hankalaa. Kun se tapahtui ensimmäisen kerran, ajattelin: ’Nyt tämä on ohi, en pysty enää soittamaan. Minulla on kiertue tulossa kolmen kuukauden kuluttua.’ Minulla oli paljon aikaa miettiä asiaa sairaalassa. Vaimoni oli tukipilarini ja kannustajani ja hän oli kanssani kokoajan. Tein paljon voimaharjoitteita ja venyttelyjä, ja sain kuntoni takaisin.”

Tämän jälkeen rumpali kertoi, kuinka hänen Iron Maiden -yhtyetoverinsa, erityisesti basisti Steve Harris, suhtautuivat hänen toipumiseensa.

”Koko tämän ajan olin yhteydessä Steveen ja tietenkin kaikkiin kavereihin, ja juttelin heidän kanssaan puhelimessa, ja he kaikki olivat hyvin, hyvin rohkaisevia, ja kaikista eniten Steve. Hän sanoi: ’Kuule, tärkeintä on, että paranet ja yrität saada itsesi kuntoon.””

Luetuimmat

Uusimmat