Jared Leto (©Kevin Winter, Getty Images)

Jared Leto kunnioitti Chester Benningtonia ja Chris Cornellia MTV Video Music Awards -tapahtumassa: ”Näen hänen hymyilevät kasvonsa mielessäni”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 28.8.2017
Jared Leto (©Kevin Winter, Getty Images)

30 Seconds To Mars -yhtyeen solisti sekä Oscar -palkittu näyttelijä Jared Leto nousi lavalle vuodesta 1984 asti järjestetyssä MTV Video Music Award -tapahtumassa kunnioittamaan vuonna 2017 menehtyneitä Linkin Parkin solistia Chester Benningtonia sekä Soundgardenin Chris Cornellia.

”Minua pyydettiin sanomaan muutama sananen heistä – molemmat artisteja, joiden kanssa minulla on ollut ilo kiertää. He olivat läheisiä ystäviä ja Chester lauloi klassikkokappaleen ”Hallelujah” Cornellin hautajaisissa”, Leto sanoi.

”Chester oli minulle ystävä kuten hän oli monille muillekin. Seuraamalla hänen elämäänsä minä opin paiskimaan kovasti töitä, seuraamaan unelmiani ja olemaan hyvä ihminen siinä samalla. Kun ajattelen häntä, näen hänen hymyilevät kasvonsa mielessäni. Ja minä muistan hänen äänensä – tuo ääni tulee elämään ikuisesti”, Leto jatkoi.

Puheensa lopussa Leto rohkaisi jokaista, joka ei näe valoa tunnelin päässä.

”Kurkottakaa apua kohti, jakakaa ajatuksenne, älkää luovuttako. Elämän suurimmat voitot ovat aina pimeimpien päivien takana”

Leton puheen jälkeen Linkin Park astui lavalle Leton seuraan esittämään kappaleen ”The Catalyst”.