Judas Priestin Rob Halford kertoo olleensa yksi niistä, jotka saivat Lemmy Kilmisterin tuhkaa sisältävän luodin

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 18.11.2021

Kun Motörheadin legendaarinen keulakuva Lemmy Kilmister menehtyi, päätyi osa laulaja-basistin tuhkista joukkoon luoteja. Lemmyn nimellä kaiverretut luodit jaettiin sen jälkeen muusikon läheisimmille ja tärkeimmille ystäville.

Nyt Judas Priestin laulaja Rob Halford paljastaa olevansa yksi ihmisistä, joilla on hallussaan luoti täynnä Lemmyn tuhkaa. Halford vahvistaa asian tuoreessa SpeedFreaksin haastattelussa.

”Kun Lemmy kuoli, minulla oli hieno mahdollisuus puhua hänen muistotilaisuudessaan. Meillä oli hieno kokoontuminen; me kaikki muusikot eri puolilta maailmaa tapasimme Hollywoodissa ja puhuimme Lemmystä ja hänen upeasta elämästään ja niistä asioista, jotka hän jätti meille”, Halford kertoo ja jatkaa:

”Ja sitten, ei kovin kauaa siitä, sain postissa jotain Lemmyn väeltä; Lemmyn asioita hoitavalta toimistolta, hänen manageriltaan ja niiltä, jotka työskentelevät edelleen väsymättä pitääkseen hänen nimensä voimissaan. He lähettivät minulle – se on luoti [nauraa], se on luoti, jonka sisällä on Lemmyn tuhkaa.”

Halford ajattelee, että Lemmy olisi ollut innoissaan tuhkistaan luodeissa.

”Tuollaisen esineen käyttäminen hänen jäännöstensä kantamiseen on niin Lemmyn tapaista – se on provosoivaa, se saa ajattelemaan ja puhumaan. Mutta se, että kaunis osa Lemmystä on fyysisesti kanssani juuri nyt kotonani, on aivan maagista”, Halford pohtii.

Myös laulaja Doro on kertonut, että hänellä on hallussaan samanlainen luoti, kuin myös entinen Headbangers Ball -juontaja Riki Rachtman.

Halford kertoi hetki sitten medialle, että hänellä ei ole vielä aikomusta jäädä eläkkeelle.