Jytäkesä Go-Go:n lopullinen kattaus on valmis

Kirjoittanut Niko Kuusela - 20.5.2022

Jytäkesä Go-Go on Helsingin Suvilahdessa 26.-27.8. järjestettävä kaksipäiväinen musiikkifestivaali, jonka ohjelmisto koostuu tämän hetken parhaista jytärock- ja kitarabändeistä sekä muutamasta päräyttävästä puhelauluesiintyjästä.

Koronaviruksen takia useaan otteeseen siirretty Jytäkesä Go-Go järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, mutta siitä on tarkoitus tehdä jatkossa vuosittain toistuva festivaali Helsingin tapahtumakentälle.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Jytäkesä Go-Go:ssa lavalle nousee tänä vuonna kaikein kaikkiaan 22 yhtyettä ja artistia, joista viimeisimmät kiinnitykset ovat tämän hetken suosituimpiin livebändeihin lukeutuva Ursus Factory, kesäkuussa uuden levyn julkaiseva Mara Balls sekä viime vuonna comebackin tehnyt Lehtivihreät.

Tapahtuman aikaisempia julkaistuja artisteja ovat muiden muassa koko kansan suosikki Atomirotta, stadilaisen rockin siirtolohkareisiin jo vuosikausia lukeutunut The Flaming Sideburns, tummanpuhuva ja melankolissävytteinen suomirock-yhtye Lasten Hautausmaa sekä virtuoosimaista iloittelua maestro Matti Mikkolan johdolla tarjoileva post-progressiivinen Saimaa.

Näiden lisäksi lavalle nousevat myös kotimaisen indierockin kärkinimiin kuuluvat TEKSTI-TV 666, Litku Klemetti ja Räjäyttäjät, vuosien mittaisiksi venyneiltä keikkatauoiltaan paluun lavoille tekevät vanhan liiton nimet Anal Thunder ja Hybrid Children sekä lukuisat muut loistavat yhtyeet.

Kitarabändien lisäksi tapahtumassa nähdään myös suomiräpin pitkän linjan legendaarisiin nimiin lukeutuvat Tuomio ja Kone, Edu Kehäkettunen ja Setä Koponen sekä Laineen Kasperi ja Palava Kaupunki.

Festivaalin tapahtuma-alue koostuu suuresta 3000 hengen katokseen nousevasta päälavasta, ulkona sijaitsevasta hieman pienemmästä kakkoslavasta sekä sisätiloissa sijaitsevasta klubilavasta. Livekeikkojen lisäksi tapahtumassa esiintyy useita DJ:tä, jotka pitävät huolen siitä, että laadukas musiikki soi monipuolisesti ja katkeamatta koko tapahtuman ajan.

Hyvän musiikin lisäksi tapahtumassa on myös tarjolla laaja ja monipuolinen kattaus erilaisia ruoka-, juoma- ja myyntikojuja, joista tiedotetaan enemmän lähempänä tapahtumaa.

Jytäkesä Go-Go 2022: Anal Thunder, Atomirotta, Black Magic Six, Edu Kehäkettunen & Setä Koponen, The Flaming Sideburns, Flippipuisto, Hybrid Children, Joni Ekman & Koira, Jukka Nousiainen & Kumpp., Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, Lasten Hautausmaa, Lehtivihreät, Litku Klemetti, Mara Balls, Marjo Leinonen & Knucklebone Oscar White Trash, Nykyaika, Nyrkkitappelu, Räjäyttäjät, Saimaa, TEKSTI-TV 666, Tuomio & Kone ja Ursus Factory.

Kahden päivän ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä: https://www.tiketti.fi/jytakesa-go-go-suvilahti-helsinki-lippuja/68401

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä TMH Productions Oy ja Anything Go-Go’s Oy.

Luetuimmat

Uusimmat