Kaamos Metal Cruise marssittaa Itämerelle kovan kattauksen syyskuussa, mukana muun muassa Venom Inc., Tiamat ja Baest

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 14.3.2023

Tänä vuonna jo kuudennen kerran menestyksellä järjestetty Nordic Metal Cruise laajenee, ja tästä vuodesta lähtien Itämerellä seilataan kahdesti vuodessa! Syyskuun lopulla järjestetävä Kaamos Metal Cruise tuo 23.-24. syyskuuta M/S Viking Gracelle upean kattauksen metallimusiikin kärkeä.

Mukana ovat Venomin alkuperäisen kitaristin Jeff ”Mantas” Dunnin, basisti-laulaja Tony ”Demolition Man” Dolanin ja rumpali Jeramie ”War Machine” Klingin muodostama Venom Inc., joka julkaisi viime syksynä toisen kokopitkänsä ”There’s Only Blackin”. Risteilyn muina ulkomaisina vieraina loistavat ruotsalainen, jo vuonna 1987 perustettu Tiamat sekä viimeisimmän ”Necro Sapiens” -albuminsa pari vuotta sitten julkaissut Tanskan lahja death metalin ystäville, Baest.

Kotimaista osaamista tarjoilevat metalcoren mielenkiintoisimpiin uusiin nimiin lukeutuva Atlas, myös Omnium Gatherumin Euroopan-kiertueella mukana nähty Pressure Points sekä tällä viikolla uuden ”Ounas”-albuminsa julkaiseva Suotana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Nordic Metal Cruisen ja Kaamos Metal Cruisen isä Toni Törrönen odottaa tulevaa syksyä innolla.

”Idea syysristeilyyn lähti siitä, kun jouduimme siirtämään 2022 Nordic Metal Cruisen syksyyn ja se näytti toimivan tosi hyvin. Nyt jengi pääsee risteilemään kaksi kertaa vuodessa!”

Tuleva Kaamos Metal Cruise sisältää enemmän bändejä, ja mukana on myös yllättävää oheisohjelmaa, kun mukaan saadaan Harri Soinila, yksi Suomen kansainvälisimmistä stand up -tähdistä. Soinila edusti Suomea Laugh Factoryn Maailman hauskin ihminen -kilpailussa Ismo Leikolan jalanjäljissä ja toimi lämmittelijänä kanadalaisen megatähti Russell Petersin Euroopan-kiertueella viime vuonna. Tutut ja hyväksi todetut elementit ovat toki myös mukana, Törrönen lupaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Luonnollisesti Nummirock on mukana Relaamon kanssa, ja kyllähän meidän pitää saada pystyyn taas legendaarinen krapulabingo. Aikuisten onginnalle voisi olla myös tilausta, metallikansallahan on aina hyvä pilke silmäkulmassa.”

Nordic Metal Cruise Presents:
Kaamos Metal Cruise 2023
23.–24. syyskuuta 2023
M/S Viking Grace, Turku-Tukholma-Turku

Venom Inc. (UK)
Tiamat (SWE)
Baest (DK)
Atlas
Pressure Points
Suotana

  • stand up: Harri Soinila

Mukana tuttuun tapaan myös Nummirockin Relaamo!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Liput Viking Linelta: www.vikingline.fi/kmc

kaamosmetalcruise.fi

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat