Kaaosklubi yhdistää voimansa Nem-klubin kanssa lokakuussa Tampereella

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 3.10.2018

Kaaosklubi vierailee Tampereella ensimmäistä kertaa yhdistäen voimansa alueella jo tunnettuun Nem-Klubiin. Loose Mind Productionsin ja Nem Agencyn yhteistyössä järjestämä ilta kokoaa yhteen Suomen potentiaalisimpia yhtyeitä metallin saralla. Jos sinulle maistuu moderni metalli, hardcore ja sydämen läkähdyttävän raskas meno, on tämä ilta sinulle.

Liput ovelta 7 €

My Favourite Nemesis
MFN on yksi modernin metallin nousevia nimiä. Bändi yhdistää musiikissaan metalcoren ja suoraviivaisen turpaanvedon parhaat puolet ja tarjoaa raskasta tykitystä ja mieleenjäävää melodiaa, jonka kruunaa lead-laulajan ja rumpalin monipuoliset laulut. Yhtyeen uusin sinkku ”Losing Sight” nousi Suomen 50 Viraalisinta -listan sijalle kymmenen ja pysyi listalla viikkoja. Bändi on nähty tänä vuonna Fear Of Dominationin lämmittelijänä Nosturissa ja Suffocationin lämmittelijänä Euroopassa. Nyt on siis aika, että tulet katsastamaan, mistä on kyse!

My Favourite Nemesis – ”Losing Sight”

https://web.facebook.com/MFNofficial/

Watery
Watery on sairaan nopea ja värikäs. Tuo omintakeista crossoverihtavaa paahtoa jauhava ylinopeusposse kaahaa keikoille Itä-­Helsingistä mukanaan aimo annos murhaavia riffejä, lavaenergiaa ja halua tehdä Maasta asuttavampi planeetta. Genressään Suomenmaalla jo tunnetuksi tullut Watery on julkaissut kaksi EP:tä, ja bändin musiikillinen ulosanti on elänyt paljon vuosien aikana. Bändin uusin ”Worldbeater”-nimeä kantava puolituntinen näyttää bändin vihdoin löytäneen tasapainoisen kodin genrerajamailta. Yhtye on niittänyt mainetta myös intensiivisestä lavaenergiastaan, joka välittyy varmasti takariviin asti.

Watery – ”Breaking The Jaw”

https://web.facebook.com/wateryHC/

Where’s My Bible
Where’s My Bible on Heinolassa perustettu Mosh ´N´ Rollia rouhiva yhtye, jonka energinen ja räjähtävä live-show jättää jälkensä jokaiseen paikalla olevaan elävään ja kuolleeseen olentoon. Yhtye on vuodesta 2014 asti kasvattanut Mosh N Roll -perhettään käyden välillä Pietarissa ja Tuskan päälavalla laittamassa sunnuntain festarit käyntiin. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa syyskuun 21. päivä Inverse Recordsin kautta. ”M’N’R”-nimeä kantava levy on täyttä asiaa alusta loppuun, mikä on todistettavissa etenkin livenä.

Where’s My Bible – ”Absinthe”

https://web.facebook.com/wheresmybible/

Dog’s Home
Itsenäisyydenkatu 2, Tampere