Kaaoszine niputtaa lupaavimmat demobändit kokoelmaksi

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 20.8.2012

Meille Kaaoszineen saapuu lähestulkoon joka päivä vuoden aikana jonkin yhtyeen uusi demo. Koska demoja saapuu meille aivan tolkuttoman suuri määrä, eikä meidän resurssit mitenkään riitä arvostelemaan niitä kaikkia, niin yritimme keksiä tähän jonkinlaisen ratkaisun joka hyödyttäisi sekä bändejä, että sivustomme lukijoita. Hetken asiaa pohdittuamme saimme idean, että kasaamme lupaavimpien demo-bändien kappaleista omia samplereita genreittäin. Tarkoituksena olisi siis kasata kokoelma tämän vuoden (2012) aikana demon / EP:n / CD:n omakustanteisesti julkaisseiden yhtyiden kesken niin, että esittelisimme aina yhden genren edustajien kokoelman sivustolla kerrallaan. Koska meillä ei ole aikaa kuunnella kaikkien yhtä aikaa demonsa lähettäneiden yhtyeiden tuotoksia läpi luonnollisesti ja valita niistä omasta mielestämme parhaita, niin päätimme antaa yhtyeiden itse valita omasta mielestään parhaan kappaleen, jonka he meille voivat lähettää. Lue lisää nähdäksesi koko tiedote sekä lukeaksesi, että miten yhtyeesi voi osallistua kyseiselle kokoelmalle.

Älä lähetä meille isäsi autotallissa nauhoitettua kappaletta, koska itsekin tiedät, ettei se tule samplerille asti päätymään.  Säästät täten myös meidän toimituksen aikaa kappaleita valitessamme. Tarkoituksena olisi kerätä genrestä riippuen noin 10-20 kappaleen soittolistoja, mistä lukijamme voisivat bongata uusia mielenkiintoisia yhtyeitä oman makunsa mukaan. Kappaleen voit lähettää sähköpostin liitteenä kaaoszine.sampleri@gmail.com. Laita sähköpostin otsikoksi yhtyeesi nimi sekä sen genreluokitus sulkuihin. Tekstikenttään olisi hyvä saada lyhyt bio yhtyeeseen liittyen, jotta tiedämme heti minkä genren alle kyseinen kappale kuuluu.

Julkaisemme syyskuun aikana sivustolla eri genreihin kuuluvia samplereita, johon kasaamme omasta mielestämme lupaavimmat kappaleet eri demo bändeiltä. HUOM! luokittelemme demobändeihin myös yhtyeet, jotka ovat julkaisseet levynsä omakustanteisesti (joko EP tai koko CD) ilman levy-yhtiöiden apua.

Kriteereitä kappaleen lähetykselle:

1. Demon julkaisu vuosi TÄYTYY olla 2012.
2. Muotona MP3 ja laatuna 192 kbs.
3. Kappale nimetty: Yhtyeen nimi – kappale.mp3

 

6 comments on “Kaaoszine niputtaa lupaavimmat demobändit kokoelmaksi”

 1. setämies

  hieno idea, saa nähdä miten toteutus toimii.

 2. Arto Mäenpää

  No yritetään parhaan mukaan toteuttaa tuo. :) Toki se on aina mielipide, että mitkä kappaleet on meidän mielestä niitä jotka ”ansaitsee” kokoelmalle pääsyn ja varmasti siitä tulee taas itkemistä että ”miks meidän bändi ei päässy ku noi pääsi” mutta sillehän ei mitn voi. Aina ei mee nallekarkit tasan.

 3. JJ

  Varmistanpa vielä, jos esim. demoa ei ole vielä julkaistu, mutta tullaan julkaisemaan nyt loppuvuoden aikana eli 2012 aikana. Niin voiko laittaa biisiä tulemaan?

 4. Tommi Hämäläinen

  Jos se vaan on laadullisesti pätevää tavaraa, niin ehdottomasti!

 5. JJ

  Asia ok, kiitän.

 6. forumista

  Ei varsinaisesti liity tähän juttuun, mutta jostain syystä ei eilen eikä tänään ole pystynyt rekisteröitymään forumin käyttäjäksi. Onko tähän joku syy?

Comments are closed.