Kanadalainen metallijyrä Imonolith Suomeen helmikuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 30.3.2022

Kanadalainen metalliyhtye Imonolith saapuu Suomeen ensi vuoden helmikuussa. Yhtye esiintyy Helsingin On the Rocksissa sunnuntaina 26. helmikuuta 2023. Ennen sitä yhtye ehtii julkaista toisen pitkäsoittonsa. ”Progressions”-kiekko on kaupoissa jo 20. toukokuuta 2022.

Imonolith sai alkunsa helmikuussa 2018, kun Devin Townsendin yhtyeen rumpali Ryan “RVP” Van Poederooyen ja kitaristi Brian “Beav” Waddell halusivat herättää yhteiset biisinsä eloon.

Uuteen bändiin pyydettiin Threat Signalin keulasta tuttu laulaja Jon Howard, Methods of Mayhem -kitaristi Kai Huppunen ja Ecoline Crushissa soittanut basisti Scott Whalen. Viiden kokeneen, mutta yhä nälkäisen miehen Imonolith oli valmis iskemään oman leimansa moderniin metalliin.

Imonolith on rankka ja säröinen, mutta ryhmä ei pelkää koukkuja ja rullaavuutta. Yhtyeen maaliskuussa 2020 ilmestynyt debyyttialbumi ”State of Being” on vahva kokonaisuus, mutta vallitseva maailmanaika on hidastanut Imonolithin lupaavaa rytinää kohti maailman hevieliittiä: globaalin kiertueen sijaan kanadalaisyhtye on julkaissut nipun soittovideoita levynsä biiseistä otsikolla Quarantine Sessions.

Imonolithin ensimmäisen keikan Suomessa piti soida joulukuussa 2021, mutta kirottu kulkutauti puuttui silloin tilanteeseen. Nyt esiintymiselle on uusi päivämäärä: 26.2.2023. Ennen illan pääesiintyjää taitonsa näyttää nälkäinen, monikansallinen metallisti Ascend the Hollow.

Nem Agency Presents: Progressions Tour 2023

Imonolith (CAN), Ascend the Hollow (GER/NED/IE)
su 26.2.2023 Helsinki, On the Rocks

Liput alk. 19,50 e (Tiketti)
20 e ovelta

Edellisen päivämäärän pääsyliput toimivat sellaisinaan uutena päivänä.
Jos uusi päivä ei sovi, vieraile täällä 31.5.2022 mennessä:
www.tiketti.fi/palautalippuja

Runsaasti videoita:
www.youtube.com/channel/UCe0WCYjudZS6WqI6DQFSjCQ

imonolithband.com
ascendthehollow.com
rocks.fi
tiketti.fi
nem.fi