Kemopetrol kiertää Suomea

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 10.10.2011

Kemopetrolin lähes viisi vuotta kestänyt hiljaiselo on vihdoin päättynyt ja uusi levy ”A Song & A Reason” on löytynyt kaupoista syyskuun loppupuolelta alkaen. Uuden biisimateriaalin myötä onkin aika lähteä jälleen tien päälle ja Kemopetrol keikkailee syksyn mittaan tiiviisti ympäri Suomea. Ensimmäisen kerran uudet biisit pääsee kuulemaan livenä Apollo Live Clubilla Raumalla tämän viikon perjantaina 14. lokakuuta ja heti lauantaina on Turun vuoro saada annoksensa bändin tyylikkään eteerisestä soundista.

Vuonna 2000 menestyksekkään debyyttilevynsä julkaissut yhtye on opittu tuntemaan modernina edelläkävijänä niin soundinsa kuin tuotantonsa puolesta. Nelihenkinen Kemopetrol valmisteli ”A Song & A Reason” -levyään useamman vuoden ajan. Nelikon vahva osaaminen on tuonut tauon aikana bändin tunnusomaiseen soitantaan uutta särmää. Yhtyeen keulakuva Laura Närhi on viimeisen vuoden aikana luonut myös menestyksekästä soolouraa.

KEIKAT:
Pe 14.10. Apollo Live Club, Rauma
La 15.10. Apollo Live Club, Turku
La 22.10. Virgin Oil Co, Helsinki (+ Manboy)
To 27.10. Henry’s Pub, Kuopio
La 29.10. Kerubi, Joensuu
Pe 11.11. Royal Night Club, Vaasa (+ Manboy)
La 12.11. Rytmikorjaamo, Seinäjoki (+ Manboy)
To 17.11. Yo-talo, Tampere (+ Manboy)
Pe 18.11. Freetime, Jyväskylä
Pe 25.11. West Coast Billiard Bar, Kokkola
La 26.11. Dyyni, Kalajoki

Tarkemmat aikataulut sekä lipunmyyntipaikat Live Nationin nettisivuilta www.livenation.fi sekä keikkapaikkojen omilta nettisivuilta.