Kesällä Suomeen saapuvan Faith No Moren Roddy Bottumin mukaan bändi ei ole tällä hetkellä aikeissa nauhoittaa uutta musiikkia

Faith No More

Vuodesta 1979 asti toiminnassa olleen yhdysvaltalaisen metalliyhtye Faith No Moren suomalaisfanit saivat marraskuussa kuulla upeita uutisia, sillä bändin kerrottiin saapuvan kesällä esiintymään Tuska-festivaaleille. Bändin faneille on kuitenkin nyt tarjolla kenties hieman ikävämpiä uutisia, jotka bändin kosketinsoittaja Roddy Bottum kertoi tuoreessa Kerrang! -lehden artikkelissa.

Bottumin mukaan yhtye ei ole tällä hetkellä aikeissa siirtyä studioon nauhoittamaan uutta musiikkia. Bottum kertoo:

”Juuri nyt meillä ei ole suunnitelmissa nauhoittaa uutta musiikkia. Ei minkäänlaisia suunnitelmia. Luulen, että olemme juuri nyt sellaisessa iässä tai sellaisessa kohtaa elämäämme, että taakse katsominen on varsin syvällinen olotila. Olen äärimmäisen ylpeä kaikesta siitä, mitä olemme tehneet tavalla, jota en ole ennen ollut. Luulen, että joitakin vuosia sitten minusta tuntui hieman likaiselta, ikään kuin olisimme hyväksikäyttämässä maailmaa soittaessamme vain vanhaa materiaaliamme, mutta jostain ihmeen syystä olen juuri nyt aivan toisenlaisessa tilassa. Luulen, että meidän tuotantomme puhuu puolestaan suhteessa siihen, millainen maailma on juuri nyt. On todella virkistävää ja sopivasti provokatiivista heittää itsemme jälleen maailmalle”, Bottum kertoo.

Faith No Moren viimeisin ja järjestyksessään seitsemäs studioalbumi ”Sol Invictus” julkaistiin vuonna 2015. Yhtye nähdään Helsingin Tuskassa 28. päivä kesäkuuta.

Kommentoi julkaisua