Kokoonpanonsa uudistaleelta Nervosalta albumi tammikuussa: uusi kappale ”Guided By Evil” kuunneltavissa

Julkaisimme sivustollamme toukokuussa uutisen, jossa kerroimme brasilialaisen thrash metal -yhtye Nervosan julkistaneen uudistuneen kokoonpanonsa. Bändissä laulajan paikan ottaa Bloodhunterista tunnettu solisti Diva Satanica, rumpupatteriston taakse istahtaa sessiorumpali sekä Mask of Prospero -yhtyeestä tunnettu Eleni Nota ja basistin pestiä puolestaan hoitaa Mia Wallace. Wallace erotettiin kylmästi Abbathista aikaisemmin tänä vuonna ilman kovin kummoista selitystä.

Amaral kertoo hieman uusien jäsenien valintaprosessista:

”Oli huikea kokemus tavata niin monta lahjakasta naista. Ei ollut helppoa valita vain yhtä ja joutua sanomaan ’ei’ niin monelle hyvälle muusikolle. Mutta tämä riippuu muustakin kuin musikaalisesta pätevyydestä. Siihen kuuluu saatavilla oleminen, ammattimainen ote, hyvä kommunikaatio ja niin pois päin. Mutta olen todella tyytyväinen lopputulokseen, ja myös hyvin luottavainen. Minulla on jo paljon uusia kappaleita tallessa, ja olemme aloittaneet säveltämisen, joka oli myös yksi testi koesoitoissa. Tulemme julkaisemaan uutta materiaalia netissä kunnes koronavirustilanne on selkeytynyt. Vakuutan, että  palaa täysissä voimissaan”.

Nyt bändi on tehnyt paluun myös uuden musiikin osalta sillä se on julkaissut musiikkivideon tuoreesta ”Guided By Evil” -nimisestä kappaleestaan, joka on peräisin tammikuun 22. päivä ilmestyvältä ”Perpetual Chaos” -nimiseltä, Napalm Recordsin kautta julkaistavalta albumilta. Voit katsoa videon tästä:

Kappalelista:
01. Venomous
02. Guided By Evil
03. People Of The Abyss
04. Perpetual Chaos
05. Until The Very End
06. Genocidal Command
07. Kings Of Domination
08. Time To Fight
09. Godless Prisoner
10. Blood Eagle
11. Rebel Soul
12. Pursued By Judgement
13. Under Ruins

Kommentoi julkaisua