Kornin entinen rumpali David Silveria kertoo pyytäneensä yhtyeen jäseniltä anteeksi tylyjä kommenttejaan

Siitä lähtien, kun rumpali jätti yhdysvaltalaisen metalliyhtye Kornin vuonna 2006, on mies toistuvasti laukonut julkisuudessa kommentteja koskien entisiä bänditovereitaan sekä bändin musiikkia. Kaiken huipuksi mies vieläpä haastoi bändin oikeuteen. Sotku ei tietenkään jää siihen, sillä myös itse yhtye haastoi Silverian oikeuteen rojaltierimielisyyksien takia.

Kaikesta voisi siis päätellä, että Kornin ja ex-rumpalin välit eivät ole maailman parhaimmat. Siitäkin huolimatta Silveria tuntuu edelleen pitävän yllä toivoa siitä, että pääsisi takaisin yhtyeeseen kitaristi Brian ”Head” Welchin tavoin, joka jätti yhtyeen vuonna 2005 vain palatakseen vuonna 2013. Silveria julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa näkyy väärennetty Blabbermouth-artikkeli, jonka mukaan fanit haluaisivat Silverian takaisin yhtyeeseen. Kuvan kommenteissa kuitenkin huomautettiin, että Silverian törkeiden ja loukkaavien kommenttien perusteella Kornilla tuskin on halua ottaa häntä takaisin yhtyeeseen. Tähän Silveria puolestaan vastasi, kenties hieman yllättävästi, että hän on pyytänyt sanomisiaan anteeksi.

”Normaalisti en edes vastaisi tällaiseen kommenttiin, mutta haluan sanoa tämän. Olen pyytänyt Kornin jäseniltä anteeksi. Olin lapsellinen, loukkaantunut ja vihainen siitä, että en päässyt takaisin bändiin. Erityisesti siitä syystä, että vuosi ennen kuin Head liittyi takaisin, minä henkilökohtaisesti puhuin hänen kanssaan ja yritin saada hänet suostuttelemaan bändiä ottamaan meidät kummatkin takaisin bändiin. Hän vastasi minulle, että ’David, me olemme hyviä ystäviä, mutta älä soita minulle, jos tarkoituksenasi on ainoastaan yrittää saada minut takaisin bändiin. En tule koskaan palaamaan’. Mutta alle vuoden päästä hän palaa Korniin siitäkin huolimatta, että sanoi bändistä hyvin negatiivisia asioita keskustelussamme. Asiat, joita olen sanonut, ovat olleet väärin ja ilkeitä. En ole sanonut bändistä mitään negatiivista enää vuosiin. Arvostan heitä valtavasti. Sen pituinen se”, Silveria kirjoittaa.

Kommentoi julkaisua