Korpiklaani julkaisi toisen trailerin ”Live at Masters of Rock” -dvd:stä

julkaisi eilen toisen trailerin tulevasta, 25. elokuuta julkaistavasta DVD -livetaltionnistaan ”Live at ”. Trailerissa yhtyeen nokkamies Jonne Järvelä kertoo muun muassa, miksi yhtye päätyi taltioimaan keikkansa juuri kyseisessä tapahtumassa. Lisäksi hän perustelee, miksi halusi miksata DVD:n itse. Trailerissa nähdään myös yhtyeen haitaristi Sami Perttula, joka selittää, kuinka kyseisestä keikasta on nähtävissä yhtyeen energia ja miksi hän on hyvin tyytyväinen lopulliseen tuotokseen.

Livetaltioinnista mainitsemisen arvoisen tekee paitsi se, että se on yhtyeelle ensimmäinen laatuaan myös se, ettei se nimestään huolimatta sisällä ainoastaan yhtyeen keikkaa vuoden 2016 Vizovichessä Tšekissä järjestettävillä legendaarisilla festareilla vaan myös kokonaisen keikkataltioinnin vuodelta 2014 sekä viulisti Tero Hyväluoman sekä haitaristi Toni Perttulan nimikkokeikalla tehdyt vierailut.

Traileri on katsottavissa tästä:

DVD on puolestaan ennakkotilattavista täältä http://nblast.de/KorpiklaaniLiveNB
Digitaalijulkaisun ennakkotilaus ja kappaleiden ”Pilli on pajusta tehty” sekä ”Erämaan ärjyt” livetaltiointien lataaminen tai striimaaminen onnistuu sen sijaan tästä http://nblast.de/KorpiklaaniDigital

Kommentoi julkaisua