Kuopiolaisen Project Silencen uudeksi basistiksi Mr Liver: yhtye aloittanut kolmannen studioalbuminsa työstämisen

Kuva: Lilli Kettunen – Project Silencen basisti Mr Liver

Kuopiolainen extreme- ja industrial metalia soittava Project Silence tiedotti syyskuussa, että basisti Sturmpanzerjäger on lähtenyt bändistä ja heillä on haussa uusi basisti. Nyt Project Silencella on faneille hyviä uutisia, sillä sen sai vahvistusta basisti Mr Liveristä.

Mr Liver on aiemmin soittanut Vahinkolapsi– ja Embrace the Abandoned– yhtyeissä sekä sen myöhemmässä versiossa Everwavessa. Mr Liver esiintyi marraskuussa jo Project Silencen kanssa Lepakkomiehessä.

Project Silencen tämän vuoden keikat ovat nyt soitettu, joten se aloittaa kolmannen studioalbuminsa työstämisen. Bändin tavoitteena onkin päästä studioon ensi vuoden puolella.

kommentoi uutta vahvistustaan sekä levyn työstöä Kaaoszinelle:

”Bändi odottaa innolla jatkoa uuden basistin kanssa ja etenkin uuden albumin valmistumista. Levyllä tullaan jatkamaan samanlaisia teemoja kuin edellisellä Infinity EP:llä joten raskasta jyystöä on tiedossa.”

Mr Liver puolestaan kertoo:

Fiilikset bändiin liittymiseen on erittäin hyvät. Jätkät on viimeisen päälle ammattilaisia ja kemiat on rokannut jo ensimmäisestä tapaamisesta. Viimeisetkin palaset loksahti paikoilleen kun käytiin Helsingin keikkareissulla, jossa Sturmpanzerjäger soitti viimeisen keikkansa Project Silencen riveissä. Kolmatta albumia aloitetaan nauhoittamaan näillä näppäimillä, joten tekemistä riittää. Vuoden alusta meillä onkin yllätyksiä faneille luvassa jotka ei varmasti jätä ketään kylmäksi!

Mr Liver

 

Kommentoi julkaisua