Kuva: Sanna Kaesmae

Lappeenrannan oma festivaali LPRHC Fest siirtyy ensi vuoden elokuulle

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 17.5.2020
Kuva: Sanna Kaesmae

Jokavuotinen, Lappeenrannassa järjestetty LPRHC Fest on peruttu tämän vuoden osalta koronan aiheuttaman poikkeustilan vuoksi. Tapahtumanjärjestäjä kertoo, että epävarmuustekijöitä on liikaa, eikä se halua riskeerata kenenkään terveyttä. Festivaali järjestetään ensi vuonna samana elokuisena viikonloppuna eli 6.–7.8.2021.

Viime vuoden tunnelmia voi muistella toimittajamme keikkaraportista.

LPRHC Festin virallisen tiedotteen voi lukea tästä:

”Niinhän siinä nyt sitten kävi, kuten odotettavissa oli, että tämän vuoden LPRHC Fest joudutaan perumaan. Olemme pahoillamme tilanteesta, mutta tällä hetkellä ja näillä tiedoilla se tuntui ainoalta järkevältä ratkaisulta. Vaikka voimassa olevat koronarajoitteet mahdollistaisivat ainakin toistaiseksi festivaalin järjestämisen, katsoimme parhaaksi puhaltaa pelin poikki jo nyt. Erilaisia epävarmuustekijöitä on yksinkertaisesti liikaa, emmekä halua leikkiä kenenkään terveydellä. Samalla kun päätimme haudata LPRHC Festin tämän vuoden osalta, teimme myös päätöksen siitä, että festivaali järjestetään ensi vuonna samaisena viikonloppuna eli 6.-7.8.2021.

Jo ostetut liput kelpaavat sellaisenaan ensi vuoden Festeille, mutta ne voi halutessaan palauttaa Tikettiin. Mikäli olet varannut mökin leirintäalueelta, kannattaa pyytää varauksen siirtoa suoraan ensi vuodelle.”