Kuva: Alexändra Sleäze

Laulu olemassaolon epätoivosta: ennakkokuuntelussa Infirmumin uusi kappale ”Sleep Of Reason”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 12.1.2023

Kotimainen synkissä vesissä uiva doom metal -yhtye Infirmum julkaisee perjantaina 13. tammikuuta uuden kappaleensa ”Sleep Of Reason”. Kappale on nyt Kaaoszinella ennakkokuuntelussa.

“Tämä kappale alkoi saada muotonsa jo muutama vuosi sitten. Jo ennen liittymistäni Infirmumiin. Tämä laulu on syntynyt turhautumisesta ja sen tarkoitus on ilmaista olemassaolon epätoivoa yhä epävarmemmassa maailmassa. Vaikkakin tämä on tapa purkaa näitä tunteita, se on samalla saarna tuhoutumisestamme. Mikäli koskaan kirjoittaisin varsinaisen surulaulun, tämä se olisi”, laulaja Anna Rose kertoo kappaleesta.

Kitaristi Timo Solonen kertoo:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

“Kun Anna liittyi yhtyeeseen 2020 hän kertoi hälnellä olevan sanat yhteen kappaleeseen sekä melodian kertosäkeeseen. Tein parhaani säveltäessäni kappaletta näiden ympärille ja koitin saada tunnelman toimimaan toivotulla tavalla. Lopputulos on mielestäni toimiva mutta helppoa se ei ollut. Teemu Mastovaara sovitti ja soitti sellot ja erinomaista jälkeä hän teki. Myös Ernan koskettimet, Hanskan rummut, Joonakset kitarat ja bassot sekä Elielin murinat ovat erinomaiset. Entä Anna? Hänen ääntään voi vain rakastaa. Tämä on erään matkan loppu.”

Bändin debyyttialbumi ”Walls Of Sorrow” ilmestyi vuonna 2020.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat