Linkin Park Provinssirockin pääesiintyjäksi

Linkin Park saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen kesäkuun 13. päivä. Bändi esiintyy Provinssirockin pääesiintyjänä.

Erittäin pitkään kaivattu, odotettu ja toivottu yhtye Linkin Park saapuu viimein Suomeen ja esiintyy Seinäjoen Provinssirockissa perjantain pääesiintyjänä 13.6. Amerikkalaisyhtyeen toukokuussa 2007 julkaistu tuorein levy ”Minutes to Midnight” singahti suoraan listaykköseksi. Albumi oli yksi niistä viidestä ulkomaisesta levystä, joka viime vuonna saavutti levymyynnillään Suomessa kultarajan. Levyä on maailmanlaajuisesti myyty yli 5 miljoonaa kappaletta.

Vuonna 1996 perustettu kalifornialainen nu-metal-alternative rock-punk –pumppu julkaisi debyyttinsä ”Hybrid Theory” vuonna 2000 ja levy on tällä hetkellä genrensä myydyin äänite. Suomessa levy on saavuttanut jo tuplaplatinarajan. Kolme albumia julkaisseen bändin tunnetuimpia hittiviisuja ovat mm. ”In the End”, ”Runaway”, ”What I’ve Done”, ”Somewhere I Belong”, ”One Step Closer” ja ”Crawling”, joka palkittiin myös Grammylla. Kyseisen palkinnon Linkin Park on saanut myös yhteistyössä räppäri Jay Z:n kanssa 2004 tehdystä biisistä ”Numb/Encore”.

Kun Linkin Parkin kaksi ensimmäistä pitkäsoittoa edustavat tyyliltään nu-metallia, viimeisin on sekoitus alternative rockia ja punk-tyyliä. Suomalaisille tarjoutuu nyt ensi kertaa tilaisuus kuulla bändiä levyjen sijaan myös livenä. Kaiken kaikkiaan yhtyeen levyjä on myyty maailmalla yhteensä yli 50 miljoonaa kappaletta. http://linkinpark.com/

Jo vahvistuneita muita artistinimiä ovat: Foo Fighters (US), Serj Tankian (US), Hardcore Superstar (SWE), The Sounds (SWE), Apulanta, Eläkeläiset, Tuomari Nurmio & Hunajaluut, Mokoma ja Stam1na.

Kiitokset uutisvinkistä clown-xx

Kommentoi julkaisua

3 kommenttia

  1. Miten sattuikaa että eilen tuli mietittyä, että viittiikö lähteä ollenkaan Provinssiin, mutta nyt ainakin on varmaa mennä vaikka LP:n takia! Toivottavasti soittaisivat vanhaa matskua PALJON, koska se on PALJON parempaa mitä uus!

  2. Jaa´a… saas nähdä kyl jääkö nämä kekkerit välistä tänä vuonna.. Linkin Parkin vanha materiaali on ok mutta toi uus…

  3. No johan…..eihän tota voi väliin jättää…….