Atomirotta, valokuva: Eevamaija Virtanen

LPRHC Fest palaa välivuoden jälkeen Huhtiniemeen ensi kesäkuussa 

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 15.12.2022

Kaksipäiväinen vaihtoehtomusiikkiin keskittynyt LPRHC Fest palaa välivuoden jälkeen Lappeenrannan Huhtiniemeen 16. – 17.6.2023. Aikaisemmista vuosista poiketen tapahtuma järjestetään jo alkukesästä, viikkoa ennen juhannusta. 

Festivaalin musiikillinen linja on tuttuun tapaan monipuolinen keitos punkia, hardcorea, indierockia ja hiphopia. Luvassa on jälleen vanhoja tuttuja nimiä, uusia nousevia kykyjä sekä suurelle yleisölle tuntemattomampia ug-nimiä. 

Pienenä pintaraapaisuna tulevan kesän ohjelmistosta julkaistaan nyt seitsemän bändiä, jotka ovat Atomirotta, Foreseen, Joni Ekman Group, Kissa, Likaiset Pikkarit, One Hidden Frame ja Puhelinseksi. Esiintyjälista tulee täydentymään alkuvuoden aikana vielä lukuisilla esiintyjillä, joiden lisäksi festivaalialueelle nousee jälleen Laineen Kasperin isännöimä kokeelliseen musiikkiin keskittynyt Linnunradan Rinnebaari.        

Tapahtuma on kokonaisuudessaan K-18 festivaali, mikä mahdollistaa koko idyllisen metsäalueen toimimisen anniskelualueena. Alue sijaitsee Huhtiniemen leirintäalueen vieressä ja leirintäalueelta on oma sisäänkäynti suoraan festivaalialueelle. Leirintäalueelta löytyy telttapaikkojen lisäksi mökkejä. Lappeenrannan keskusta on kävelymatkan päässä alueelta.

Rajoitettu määrä Early Bird tulee myyntiin Tikettiin perjantaina 16.12. klo 9.00. Lippuja myydään vuoden loppuun tai niin kauan kun niitä riittää.

Luetuimmat

Uusimmat