Machine Gun Kelly katuu riitaansa Slipknotin Corey Taylorin kanssa: ”Me molemmat annoimme egomme tulla tielle”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 7.7.2022

Rap-musiikista kohti pop punkista lainaamista siirtynyt Machine Gun Kelly kohtasi jonkin aikaa sitten metallimaailman vihan herjattuaan konsertissaan Slipknotia. Räppärin tulevissa konserteissa Slipknot-fanit saapuivat paikalle näyttämään keskisormea, buuaamaan ja heittämään lavalle risuja.

Syyt räppärin kommenttien takana saattavat liittyä siihen, että Machine Gun Kelly koitti saada Slipknotin Corey Taylorin osallistumaan ”Tickets To My Downfall” -albumilleen. Räppärin itsensä mukaan Taylorin panos oli kuitenkin ”surkea”.

Nyt Kelly paljastaa tuoreessa The Pitin haastattelussa, että hänen mielestään kiista sai liian suuret mittasuhteet, ja että asia olisi voitu hoitaa paremmin.

”Se on hassu juttu, koko Slipknot-asia – joka ei oikeastaan ole Slipknot-asia, vaan Corey-asia. Tilanne on valitettava, koska luulen, että me molemmat annoimme egomme tulla tielle.

Olin Slipknotin fani. Minä olin Coreyn fani. Siksi pyysin häntä mukaan Tickets to My Downfalliin. Ilmeisesti hänkin kunnioitti minua, koska hän lauloi säkeistön.

Yritin tavallaan antaa palautetta, kuten ’tämä ei ollut ihan sitä, mitä halusin, voimmeko kokeilla muuta?’. Hän sanoi kunnioittavasti ’ei’. Ja minä sanoin: ’Okei’. Joten emme käyttäneet sitä. Sitten kuulin hänen puhuvan asiasta podcastissa.”