Manzanan 10v. juhlakiertue keskittyy Itä-Eurooppaan

Manzana 2013Tamperelainen kymmenettä vuottaan juhliva Pop-metalliylpeys ei anna periksi, vaan lähtee viime kiertueen verosotkuista huolimatta huhtikuun lopussa jo kahdeksannelle Euroopan kiertueelleen. Nelikko yhdistää voimansa tällä kertaa kahden nousukiidossa olevan Rock-yhtyeen kanssa, Finnish Rock Tour 2014 nimellä kulkevan junan matkaan lähtevät Lahdesta, ja Peekaboo Primate Tampereen Tesomalta. Kiertueella useiden keikkojen ajaksi seuraan liittyy myös Tanskalais – Amerikkalainen glam- rock – suuruus . Hikisiä aikoja luvassa siis!

”Ei raha-asioita jäädä vollottamaan silloin, kun moottoritie on kuuma”, kommentoi Manzanan laulaja, platinablondi,alfa-naaraaksikin kuvattu Piritta Lumous.

Mutta miksi juuri Itä-Eurooppa?

”Lama ei pure idässä, siellä on totuttu repimään riemu omasta selkänahasta ennenkin, oli rahaa tai ei, vähän niin kuin rokkaritkin”,nauraa Lumous. ”Me rakastetaan rundaamista ja siellä on hyv ämeininki, why not?”

Industrialmetallia punk-vaikutteiseen musiikkiinsa yhdistelevä Manzana julkaisi neljännen albuminsa Toy Machine toukokuussa 2013, ja uusimman musiikkivideonsa Creeps And Happy Whores joulukuussa 2013.

Yhtyeen tulevat keikat:
18.4 Kiirarock, Yo-Talo, Tampere
19.4 Vastavirta, Tampere
1.5. Subway to Petar, Chemniz, GER
2.5. Star Club, Uster SUI /w Maryann Cotton
5.5. U Ocka, Bratislava, SK /w Maryann Cotton
6.5. Mersey, Brno, CZ /w Maryann Cotton
7.5. ModraVopice, Praha, CZ /w Maryann Cotton
8.5. Orion, Praha, CZ (acoustic)
9.5. Blackland, Berlin, GER
11.5. U Bazyla, Poznań, PL
12.5. Fonobar, Warsow, PL
14.5. AlausNamai, Vilnus, LIT
15.5. MelnoCepurīšuBalerija, Jelgava, LAT
16.5. Fontaine Palace, Liepaja, LAT
17.5. A Nice Place, Riga, LAT
18.5. Rock Club Tapper, Tallinn, EE

Kommentoi julkaisua