Marilyn Manson - Rockfest 2018

Marilyn Manson haastaa häntä raiskauksesta syyttäneen Evan Rachel Woodin oikeuteen kunnianloukkauksesta

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 2.3.2022

Shokkirokkari Marilyn Manson on pyörinyt jonkin aikaa uutisissa, mutta ei mukavista syistä. Manson, oikealta nimeltään Brian Warner, on saanut lukuisilta naisilta syytöksiä seksuaalisesta ahdistelusta ja raiskaamisesta. Rolling Stone julkaisi taannoin koosteen Mansonia kohtaan esitetyistä syytteistä.

Yksi Mansonin pääsyyttäjistä on näyttelijä Evan Rachel Wood, joka on kertonut järkyttävistä kokemuksistaan Mansonin kanssa julkisesti. Nyt Manson on kuitenkin haastanut Woodin oikeuteen kunnianloukkauksesta.

Rolling Stonen raportin mukaan Manson syyttää Woodia ja tämän ystävää Illma Gorea yrityksistä saada laulaja näyttämään raiskaajalta ja pahoinpitelijältä.

”Warnerin oikeusjutussa väitetään, että Wood ja Gore tekeytyivät FBI:n agentiksi antaakseen vaikutelman, että liittovaltion tutkinta Warnerin väitetyistä rikoksista olisi käynnissä. He väitetysti lähettivät agenttina kirjeitä naisille, jotka myöhemmin tekisivät julkisia syytöksiä Warneria vastaan, antaakseen ymmärtää, että he olivat vaarassa. Warner väittää myös, että Wood ja Gore ’antoivat mahdollisille syyttäjiksi asettuville naisille käsikirjoituksia, joissa lueteltiin tarkat väitetyt hyväksikäyttötapaukset, joita heidän tulisi väittää Warneria vastaan’, ja että he antoivat näille naisille vääriä lausuntoja ’mukaan lukien herjaava väite, jonka mukaan Warner olisi kuvannut alaikäisen seksuaalista hyväksikäyttöä””, Rolling Stone raportoi.

Luetuimmat

Uusimmat