Marilyn Manson näyttäisi osallistuneen Kanye Westin jumalanpalvelukseen yhdessä Justin Bieberin kanssa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 1.11.2021
Marilyn Manson – Rockfest 2018

Lukuisia eri syytöksiä niskaansa saanut artisti Marilyn Manson on pysytellyt jonkin aikaa varjoissa. Laulaja kuitenkin nähtiin räppäri Kanye Westin ”Donda” -albumin julkistustilaisuudessa tovi sitten.

Manson, oikealta nimeltään Brian Warner, näyttäisi selvästi olevan Westin lähipiirissä, sillä nyt Manson on nähty räppärin hiljattaisessa Sunday Service -tapahtumassa, jossa Westin johtama kuoro esiintyi. Tapahtuman stream-liput maksoivat 10 dollaria.

Westin rinnalla tapahtumassa nähtiin valkoiseen kaapuun pukeutuneena paitsi räppäri Justin Bieber, myös Marilyn Manson itse. Yhdessä kohtaa tapahtumaa Justin Bieber lausui rukouksen, ja nähtiinpä myös Manson osana pientä rukouspiiriä.

Kanye, joka vaihtoi nimensä tovi sitten pelkäksi Yeksi, on puhunut julkisuudessa uskonnollisuudestaan, ja hän on yhdessä Sunday Service -kuoron kanssa julkaissut levyn ”Jesus Is Born”, sekä oman soololevynsä ”Jesus Is King”. Myös Justin Bieber on puhunut julkisuudessa omasta uskostaan. Manson sen sijaan tunnetaan usein kristinuskoa parjaavana esiintyjänä, joka ei pelkää häpäistä Raamattua konserteissaan.

https://www.instagram.com/p/CVr0F2qr4WP/?utm_source=ig_embed