Marilyn Mansonia syyttää hyväksikäytöstä jo neljäs nainen – syyttäjien taakse liittyi jälleen uusi entinen tyttöystävä, joka haastoi Mansonin oikeuteen

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 1.7.2021
Marilyn Manson – Rockfest 2018

Shokkirokkari Marilyn Mansonia on julkisuudessa syytetty lukuisten eri tahojen toimesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja väkivallasta. Mansonia, oikealta nimeltään Brian Warneria, syyttävät esimerkiksi Mansonin entinen puoliso Evan Rachel Wood, joka on tuonut julki kertomuksensa Mansonin harjoittamasta väkivallasta.

Lisäksi Game of Thronesista tunnettu näyttelijä Esmé Bianco syyttää Mansonia väkivaltaisesta käytöksestä musiikkivideon kuvauksissa sekä heidän välisessään lyhyessä suhteessa. Myös Mansonin entinen henkilökohtainen avustaja Ashley Walters on tullut julki syytösten kanssa.

Nyt syyttäjien taakse liittyy myös niin ikään Mansonin entinen kumppani, näyttelijä ja malli Ashley Morgan Smithline. Smithline ja Manson seurustelivat muutaman vuoden ajan 2010-luvun alkupuolella.

Smithline väittää Mansonin ruoskineen ja viillelleen häntä niin, että hän esimerkiksi viilsi nimikirjaimensa Smithlinen reiteen veitsellä, joka oli koristeltu hakaristeilla. Muihin syytöksiin lukeutuvat esimerkiksi ihmiskauppa, laiton vangitseminen, seksuaaliseen tekoon pakottaminen, seksuaalinen pahoinpitely sekä henkinen väkivalta.

Metallilehti Metal Hammer on julkaissut Smithlinen oikeusjutun asiakirjat kokonaisuudessaan. Voit käydä lukemassa ne täältä.