Mayhemin Necrobutcherin mukaan Vikernesin surmaama Euronymous oli ”paha ihminen”: väittää Norjan valtion olleen mukana juonessa

Julkaisimme sivuillamme hiljattain uutisen, jossa kerroimme Mayhemin basisti Jørn ”” Stubberudin paljastaneen aikoneensa murhata bänditoverinsa Øystein ”” Aarsethin, mutta kuten historiankirjat kertovat, ehti Varg Vikernes suorittaa murhan ensin vuonna 1993.

Necrobutcherin avautuminen aiheesta on kerännyt ymmärrettävästi paljon huomiota, ja niinpä Revolver haastatteli miestä asian tiimoilta. Haastattelussa Stubberud avaa hieman tarkemmin syitään sille, miksi suunnitteli yhtyetoverinsa murhaa ja kertoo myös Norjan hallituksen olleen tietoinen Vikernesin aikeista suorittaa surmatyö.

”Sanon sen suoraan, että halusin tappaa sen paskiaisen. Kuvittele, että joku, jonka ajattelit olevan ystäväsi tulee kotiin ja löytää toisen ystäväsi kuolleena itsemurhan seurauksena, ja että tämä sitten vain ottaa kuvan heidän ruumiistaan. Kuka terve ihminen tekisi jotain sellaista? Jokaisella on varmasti sen verran älyä päässä ymmärtääkseen, että joku joka tekee noin, on täysin vailla empatiaa tai tunteita. Sen lisäksi kyseessä on myös paha ihminen. Mutta nyt häntä pidetään sankarina! Olen aina puhunut hänestä hyvää, koska en ole halunnut puhua pahaa kuolleista, mutta nyt tämä on jo mennyt liian pitkälle. Jos häntä ei olisi tapettu, hän olisi joutunut vankilaan vuosiksi jonkin kirkon polttamisesta Oslossa. Hänet olisi viety lukkojen taakse. Hänet olisi tuomittu samaan tapaan kuin Vikerneskin, ja hän olisi joutunut maksamaan 50 miljoonaa Norjan kruunua, joten vapautuessaan vankilasta hän ei olisi koskaan saanut töitä eikä olisi voinut omistaa autoa tai asuntoa. Hän olisi ollut ihan vitun pulassa. Ja hänkö on se sankari? Ei, hän oli täysi paskiainen, se hän oli. Hän petti ystävänsä, minkä jälkeen karma piti hänestä huolen. En ole koskaan vuodattanut kyyneltäkään hänen vuokseen. Olin vihainen kun hän kuoli, ja suuntasin sen jälkeen poistamaan kotoani kaikki laittomuudet. Olin varma, että poliisit olisivat tulleet seuraavaksi minun kotiini ja että olisin ollut epäilty. En tiennyt, että murhaaja oli jo heidän tiedossaan.

Ja kerron vielä tämänkin, kun kerta olemme päässeet vauhtiin. Norja on hyvin pieni maa. Vikernes poltti kirkon ja joutui vankilaan, mutta koska todisteita ei ollut, hänet päästettiin vapaaksi. Se oli suuri pettymys poliiseille ja kolaus heidän auktoriteetilleen. Joten he salakuuntelivat hänen puhelintaan, asuntoaan ja ihan kaikkea. Ja Vikernes suunnitteli Euronymouksen murhaa puhelimessa ja suunnitteli alibiaan. Joten he tottakai tiesivät kaiken! Joten olin vihainen poliiseille jälkeenpäin, koska he tiesivät kaiken eivätkä yrittäneet estää murhaa. Ihan helvetin kamalaa. Hallitus oli mukana juonessa. Joten en ole koskaan puhunut tästä, mutta nyt voin avautua asiasta, koska hallitus ei ole kintereilläni nyt. Minun ei ole nyt fiksua alkaa luoda jälleen vihollisia, mutta en voi sille mitään, että tämä on luontoni. Vääryydet tulee korjata.”

 

Kommentoi julkaisua