Michael Monroe julkaisi musiikkivideon kappaleelleen ”Everybody’s Nobody”

Kirjoittanut Suvi Seppänen - 8.6.2022

Rock-ikoni Michael Monroe on julkaisemassa 10. kesäkuuta uuden ”I Live Too Fast To Die Young!” -nimeä kantavan albumin. Syksyllä 60-vuotisjuhlakeikan Helsingin jäähallissa heittävä muusikko on saanut albumille nipun nimekkäitä vierailijoita kuten Slashin ja Lenni-Kalle Taipaleen sekä tuoreimmalla singlellä ”Everybody’s Nobody” taustoja laulavan Neil Leytonin. Kappaleelle on julkaistu myös musiikkivideo, jonka pääset katsomaan jutun lopusta.

Monroe kertoo kappaleen lyriikoiden olevan monimerkityksiset:

Kaupallinen yhteistyö

Festariennakko: Five Finger Death Punchin ja In Flamesin tähdittämä Sauna Open Air juhlitaan viikonloppuna Tampereella →

”Se on kepeämielinen tarina siitä, kuinka päästää irti ’vanhoista hyvistä ajoista’ ja löytää asioita, jotka tekevät onnelliseksi juuri tässä hetkessä. Monet meidän asemassamme olevat artistit ovat tyytyväisiä vetelehtiessään nostalgiahuuruissa sen sijaan, että menisivät eteenpäin. Ja koska heistä ei koskaan tullut ’isoja’, he väittävät, etteivät koskaan halunneetkaan sitä. Biisin nimi voi kummuta myös omanarvontunnosta. Jokainen on ainakin joskus ollut nobody, ja se on jo itsessään saavutus.”