Michael Schenker Fest julkaisi toisen singlen tulevalta albumiltaan – kuuntele ”Sleeping With The Lights On”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 12.8.2019

Kitaralegenda Michael Schenker julkaisee toisen albuminsa ”Revelation” 20. syyskuuta. Albumilta on nyt lohkaistu tuore single ja musiikkivideo kappaleeseen ”Sleeping With The Lights On”. Voit kuunnella kappaleen uutisen lopusta. Schenker kommentoi:

”Many people in my interviews expressed how much they like this song and I tell them: wait till you see the video. It brings it to a whole other level. By the way, the making of the video was a lot of fun and sometimes even spooky. I hope you enjoy it.”

Albumin kappalelista:
01. Rock Steady
02. Under A Blood Red Sky
03. Silent Again
04. Sleeping With The Light On
05. The Beast In The Shadows
06. Behind The Smile
07. Crazy Daze
08. Lead You Astray
09. We Are The Voice
10. Headed For The Sun
11. Old Man
12. Still In The Fight
13. Ascension
14. Armed And Ready (live)
15. Bad Boys (live)
16. Rock Bottom (live)