Mötley Cruen Nikki Sixx lyttää Carmine Appicen kommentit Mick Marsin jättäytymisestä pois bändin livekokoonpanosta: ”Kuulette kyllä totuuden meiltä”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 19.3.2023

Julkaisimme sivustollamme hiljattain uutisen, jossa kerroimme rumpali Carmice Appicen kertoneen Ultimate Guitarin haastattelussa Mötley Cruen Mick Marsin yhtyeen livekokoonpanosta lähdön syynä olleen turhautuminen playbackin käyttämiseen kiertueella. Appice kertoi aiheesta haastattelussa seuraavaa:

”Olen jutellut Mickin kanssa, ja hän sanoi minulle: ’Kun olin kiertueella mukana, en ollut onnellinen. Periaatteessa kaikki oli ennalta nauhoitettu, kaikki oli suunniteltua ja loppujen lopuksi paskaa.’ Ja Mick on hyvä soittaja, joten se, ettei hänen annettu soittaa omalla tavallaan, ei olisi lopulta toiminut hänelle. Totuus on, että kaikki on ollut outoa Mötleyn kanssa jo jonkin aikaa, eikä Mick pitänyt siitä, että kaikki tuli nauhalta. Mick kertoi minulle, että ihmiset, jotka tulivat katsomaan keikkaa, tiesivät, että kaikki oli nauhoitettu etukäteen ja että kaikki tuli nauhalta.”

”Kun soitat stadionilla, voit kuulla kaiuttimista paljon asioita. Vincen laulun, basson, rumpujen, kitaroiden ja kaiken muun osalta oli selvää, että ne tulivat nauhalta. Mick suuttui ja sanoi: ’Minä osaan soittaa nämä jutut. Haluan soittaa ne. En halua vain uskotella, että soitan niitä.’ Luulen, että se oli yksi syy siihen, miksi hän sanoi:, että ’Minulle riittää.’ Toki sairaus, joka hänellä on, ei auta, eikä se tee elämästä helppoa kiertueella.”

Nyt Appicen haastattelu on ilmeisesti tavoittanut myös Mötley Cruen leirin sillä yhtyeen basisti Nikki Sixx on tyrmännyt täysin Carmice Appicen väitteet ja kertoo yhtyeen tulevan totuuden kanssa julki jossain kohdin kun aika on oikea. Sixx kertoi aiheesta seuraavaa:

”Love how people talk FOR us without talking TO us. This is why the media has lost credibility. Obviously by printing BS they make money off of advertising and we’re not into that clickbait game. When the truth comes out it will be FROM üs.”

”A washed up drummer trying to speak for us? And bottom feeder media running with it to make money off of lies? Welcome to the sad new world of LOOK AT ME LOOK AT ME.”