Motörheadilta covereita sisältävä albumi syyskuussa: levyn traileri julki

Englantilainen rockin legenda Motörhead julkaisee syyskuun 1. päivä Motörhead Musicin kautta uuden covereita sisältävän ”Under Cöver” -nimisen albumin. Albumi sisältää kaiken kaikkiaan 11 yhtyeen julkaisemaa coveria joiden mukana on myös yksi ennen julkaisematon coveri David Bowien ”Heroes” -kappaleesta. Bändin kitaristi Phil Campbell on kommentoinut albumilta löytyvää ennen julkaisematonta David Bowien coveria seuraavasti:

“It’s such a great Bowie song, one of his best, and I could only see great things coming out of it from us, and so it proved to be. And Lemmy ended up loving our version.” Drummer Mikkey Dee added: “He was very, very proud of it, not only because it turned out so well but because it was fun! Which is what projects like this should be – fun!”

01 – “Breaking The Law” (Judas Priest cover)
02 – “God Save The Queen” (Sex Pistols cover)
03 – “Heroes” (David Bowie cover)
04 – “Starstruck” (Dio cover)
05 – “Cat Scratch Fever” (Ted Nugent cover)
06 – “Jumpin’ Jack Flash” (The Rolling Stones cover)
07 – “Sympathy For The Devil” (The Rolling Stones cover)
08 – “Hellraiser” (Ozzy Osbourne cover)
09 – “Rockaway Beach” (Ramones cover)
10 – “Shoot ‘Em Down” (Twisted Sister cover)
11 – “Whiplash” (Metallica cover)

Kommentoi julkaisua