Musiikkimailman toiveikkaiden huhujen mukaan Slayerin kitaristi Kerry King aloittaisi projektin Phil Anselmon kanssa

Kerry King (©Alfred Nitsch)

Yhdysvaltalaisen thrash metal -yhtye Slayerin kitaristin Kerry Kingin vaimo Ayesha on aiemmin kommentoinut miehensä uraa Slayerin jäähyväiskiertueen yhteydessä. Hän vakuutti joulukuussa sosiaalisessa mediassa, ettei bändi tule tekemään paluuta Mötley Crüen tavoin. Samalla Ayesha vakuutti, että Kerry ei lopeta musiikin tekoa.

Guitar World oli aiemmin haastatellut Kerry Kingiä sopimuksesta Dean Guitars -valmistajan kanssa, ja samassa yhteydessä nousi kysymys, tuleeko mieheltä uutta musiikkia, kunhan Slayerin viimeiset esitykset ovat ohi.

King kommentoi, ettei Dean Guitars tehnyt hänen kanssaan sopimusta turhan vuoksi.

”Let’s just say…Dean didn’t sign me for nothing!”

Nyt The PRP -media uutisoi tulevan projektin lisävihjeistä. Yksi huomiota herättävimmistä musiikkimaailman huhuista lähti liikkeelle, kun Overkillin rumpali Jason Bittner kertoi Kingin pyytäneen Slayerissa soittanutta rumpali Paul Bostaphia ja Panterasta tunnettua Phil Anselmoa uuteen projektiinsa.

Lisäinnostusta huhuun aiheutti Bostaphin tuorein Instagram-päivitys, jonka kommenttikentässä kysyttiin, onko tällä tietoa Slayer-projekteista. Kysymykseen Bostaph vastasi: ”Kyllä! Ystävälläni on tekeillä jotain, ja hän on teillekin hyvin tuttu. Annan kolme mahdollisuutta arvailuun.” Rumpali Jason Bittner reagoi kysymykseen ja vastasi ”Kerry, Gary ja Anselmo – Kaikki tietävät tämän jo nyt!”

Bittnerin uskotaan yllyttäneen kommentillaan faneja lisäspekulaatioon, sillä nyt pohditaan, olisiko myös kitaristi Gary Holt mukana tulevassa projektissa.

Mitään virallista tietoa ei kuitenkaan ole julkaistu. Innokkaiden fanien esileikkiin aina kuuluu arvailu ja haaveilu mahdollisista uusista kokoonpanoista, joten mielenkiinnolla seurataan, osuvatko mitkään arvailut oikein.

Kommentoi julkaisua