Kuva: Jani Kormu

My Favourite Nemesis tulevista keikoista Dead by Aprilin, Blind Channelin sekä Ember Fallsin kanssa: ”Tulemme soittamaan livenä myös uutta musiikkia!”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 12.4.2019
Kuva: Jani Kormu

Modernia metallia kotimaisella otteella tarjoileva My Favourite Nemesis soittaa ensi viikolla kaksi keikkaa Dead by Aprilin, Blind Channelin sekä Ember Fallsin lämppärinä esiintyen 19. huhtikuuta Pakkahuoneella Tampereella ja 20. huhtikuuta Nosturissa Helsingissä. Kaaoszine tavoitti parhaillaan uuden musiikin kimpussa olevan yhtyeen basisti-laulaja Miro Kiisken ja kyseli tuoreita kuulumisia tulevien keikkojen alla. Voit lukea haastattelun tästä:

Terve. Kuinkas kevät 2019 on otettu My Favourite Nemesiksen riveissä vastaan?

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

Miro Kiiski: Varsin loistavasti! Olemme aktiivisesti musiikin ytimessä kehittelemässä bändiä eteenpäin.

Olette työstäneet hiljattain uutta musiikkia tulevia julkaisuja varten. Missä vaiheessa uuden musiikin sävellys tällä hetkellä on ja millaisia suunnitelmia teillä tällä hetkellä uusien biisien suhteen on? Joko seuraavaksi on täyspitkä levy tulossa?
Miro Kiiski: Olemme lähiaikoina julkaisemassa kaksi singleä. Kehitämme uusia ideoita ja meille kokeellisempaakin materiaalia, joka toivon mukaan maistuu nykyisille sekä uusille kuuntelijoille.

Teillä on huhtikuussa myös muutama keikka kun soitatte kahden keikan mittaisen rundin Dead by Aprilin, Blind Channelin sekä Ember Fallsin kanssa. Millaisin miettein kohti tulevia keikkoja ja tullaanko keikoilla kuulemaan mahdollisesti myös uutta musiikkia bändiltä livenä?
Miro Kiiski: Olemme innokkaita kokemaan Tampereen Pakkahuone ensimmäistä kertaa ja tuomaan musiikkimme isomman liveyleisön kuultavaksi. Tulevilla keikoilla soitamme myös yhden uuden kappaleen, joka on arvioidemme mukaan ihan vitun hyvä.

Monelle keikoille tulijoista bändi on vielä tuntematon. Kuinka te itse kuvailisitte yhtyeen musiikkia semmoiselle, joka teistä ei ole vielä koskaan kuullut?

Miro Kiiski: Musiikkimme on melodista, rankkaa ja tunteikasta.

Miltä bändin tulevaisuus näyttää huhtikuun keikkojen jälkeen? Millaisia suunnitelmia teillä on albumin julkaisun / keikkailun suhteen?

Miro Kiiski: Jatkamme uuden musiikin työstämistä. Suunnittelemme tulevia julkaisuja ja mikä julkaisuformaatti sopisi biiseille parhaiten. Keikkailemme myös ympäri Suomea.

Kiitoksia paljon ajastanne ja onnea niin tulevaan albumiin kuin myös noihin tuleviin huhtikuun keikkoihin liittyen. Haluatteko vielä lopuksi sanoa jotain viimeisiä sanoja Kaaoszinen lukijoille?
Miro Kiiski: Kiitos lukijoille ja tukijoillemme! Nähdään keikoilla!

https://www.facebook.com/MFNofficial/

Dead by April & Blind Channel + Ember Falls & My Favourite Nemesis

Tampere, Pakkahuone 19.4., K-18, liput alkaen 28€.
https://www.tiketti.fi/tapahtuma/59230
https://www.facebook.com/events/2103427166415251/

Helsinki, Nosturi 20.4., S/K-18, LOPPUUNMYYTY