Nyt voit istahtaa Lars Ulrichin syliin vessassa: metallifani rakensi näyttävän ja täysin toimivan WC-istuimen Metallica-rumpalin kunniaksi

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 25.11.2021

Jonkin aikaa sitten Prince Midnightiksi itseään kutsuva metallifani rakensi sähökitaran kuolleen enonsa luurangosta. Käsistään taitava miekkonen on sen jälkeen rakennellut WC-istuimen kansia, jotka ovat saaneet inspiraationsa eri metallialbumien kansikuvista.

Nyt Hellmouth Plumbing Supply -taidekollaasin osaksi on rakennettu astetta näyttävämpi WC-istuin. Prince Midnight nimittäin rakensi savesta Lars Ulrichin näköisveistoksen istumaan pytylle niin, että voit istua rumpalin syliin toimituksen ajaksi – tai sitten harjoitella osumatarkkuuttasi seisten Larsia päin.

”En halua todellakaan vittuilla Larsille, tämä on minun tapani kunnioittaa häntä, vaikkakin hieman epätavanomaisella tavalla”, Prince Midnight kommentoi Loudwirelle.

Veistoksen naama on mallinnettu 80-luvun valokuvista Lars Ulrichista, mutta veistoksen jalat ja kädet perustuvat Prince Midnightin omista raajoista teetettyihin muotteihin.

Prince Midnight kertoo pytyn olevan täysin toiminnassa, ja että hän aikoo siirtää sen pian Floridalaiseen Brass Mug -musiikkiravintolaan julkiseen käyttöön.

Kuvia teoksesta voit katsoa alhaalla.