Oliver Sykes meditoi kuukauden Hare Krishna -munkkien ashramissa

 -solisti Oliver ”Oli” Sykes ei tunnu saaneen tarpeekseen vuoden kestäneestä sosiaalisesta etäisyyden ottamisesta – laulaja vietti kuukauden päivät ”spirituaalisessa kuntoutuksessa” Hare Krishna -munkkien ashramissa taistellakseen menneisyytensä varjoja vastaan:

”Jouduin hetkeksi todella pimeään paikkaan, paikkaan jossa olen ollut ennenkin, mutta kyseessä oli kaunis asia – itseni uudelleen löytäminen. Luulen että kaikki ovat kokeneet samaa edes jollain asteella eristäytyessään” Sykes kertoo. ”Edes kaikista positiivisimmat ihmiset eivät voi piiloutua faktalta, että nämä ovat todella synkkiä aikoja. Minulle kyse oli masennuksesta, siitä pahimmanlaatuisesta, jossa et tunne yhtään mitään. Olin menettänyt yhteyden omiin tunteisiini.”

Ketamiiniaddiktiosta aiemmin kärsinyt Sykes vertasi kokemusta katkaisuhoidossa saamaansa terapiaan:

”Parin tunnin ajomatkan päässä [vaimoni] Alissan vanhempien kotoa löytyy Hare Krishna -ashram, johon meidät kutsuttiin asumaan. Joten asuimme kuukauden ajan ilman laitteita tai viestintävälineitä kuin olisimme Hare Krishnoja itsekin.”

”Heräsimme viideltä aamulla rukoilemaan Krishnaa, laulamaan ja rukoilemaan, sekä löytämään yhteyden itseemme. Nämä munkit ovat maailman onnellisimpia ja hengellisimpiä ihmisiä, ja halusin osan siitä. Nähdä millaista se on. Se oli kuin detoksikaatio kaikesta – tunnepuolen ongelmista, laiteriippuvuudesta, musiikkiriippuvuudesta. Opin, kuinka herätään aamulla ja ajatellaan, ettei minun tarvitse tehdä tänään yhtään mitään, ja se on todellakin ok.”

Bring Me The Horizonin tuorein julkaisu, 9 raitaa pitkä EP ”Post Human: Survival Horror” julkaistiin lokakuun lopussa. Sykes kertoi aiemmin halustaan kuopata LP-formaatti kokonaisuudessaan, ja keskittyä jatkossa työstämään pelkästään lyhyempiä julkaisuja. Kosketinsoittaja Jordan Fish totesi kunnianhimoisen neliosaisen EP-sarjan vieneen suunniteltua enemmän aikaa toteuttaa, mutta lupaili Bring Me The Horizonin palaavan sorvin ääreen alkuvuodesta 2021.

Kommentoi julkaisua