One Morning Left lämppäriskaba

Kirjoittanut Teemu Hakala - 2.3.2011

Äänestä kymmenen finalistin joukosta suosikkibändisi lämppäämään One Morning Leftiä sekä Hey Heatheria Helsingin Gloriaan huhtikuun 8. päivä.

Voit tutustua finalisteihin täällä.

Voittaja: Artificial Heart

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

66 comments on “One Morning Left lämppäriskaba”

 1. Osmo Tuuri

  Trauma theater on kovaa kamaa.

 2. SPUDROSPADRE

  ARF <3

 3. ivan Drobych

  stereoliza on paras kaikki äänestää !

 4. Birgit Heinonen

  Trauma Theatre

 5. Dille

  Kaikki muu tuol on iha paskaa tollasii vitun tissiposki pussyass spedei kaikki paitsi horsecore. kaikki äänet horsecorelle VITTU!

 6. saatana!!!

  HORSECORELLE NYT ÄÄNET VITTU !!!!!!!!!!!!!!1

 7. Haisuli--

  Täysin samaa mieltä Dillen kaa!!!

 8. Jönssi

  @Dille: Aika lame provo. Horsecoreha on nimittäin noista kaikista heikointa kamaa. Se on turhan samanlaisesta puusta koitettu veistää toho pääesiintyjää nähden…

 9. tintti

  ei mitääää horsecoree ku ei ne osaa ees laulaa :D:D:D:D artificial heart vie :):):):)

 10. ivan Drobych

  oikeest tyypit voiks joku teist äänestää ja kertoo kavereille meist ja ÄÄNESTÄÄ !!!!!!!!! stereolizaa !!!!!!

 11. anomuumi

  horsecorel iha hyvää musaa mut tyypit vaikuttaa siltä et niil on pissa noussu päähän jotan AH:lle ääni

 12. Toto

  Ette kai te ny tosissanne voi pitää jotai HC:ta melkeen ykkösenä ja yleensäkki top 3:ssa. Huhhuh mitä *****! Artificial heart on ihan ylivoimanen ykkönen. Osaavat sentään sentään edes soittaa.

 13. soini osmonvaara

  horsecore on ihan ok, mutta ei tyyppejä voi ottaa vakavasti. Artificial Heart ehdottomasti kovin ehdokkaista.

 14. Max Bensin

  Artificial Heart jos haluutte pillua.

 15. tötööööö

  äänestäkää nyt vaan se artificial heart tonne ni ei tarvi tota le fukin horcecoree kattella. henk. koht. suosikki on the skyline mutta äänestän AH:ta ni vähennän horsecoren mahollisuuksia. Ja sitä paitsi: ”Artificial Heart jos haluutte pillua”

 16. Dille

  Artificial Heart jos haluutte turpaa

 17. C0R3dudeh

  En oikein ymmärrä miksi ihmiset ovat äänestäneet Horsecoren noin korkealle ja lähelle kärkitilaa, bändihän on selkeästi näistä kaikista teknisesti ja tuotannollisesti heikoimpia. Artificial Heart, ARF sekä KTCD ovat mielestäni tasokkaimpia tapauksia, myös The Skyline on varteenotettava vaihtoehto, jos keikalle haluaa hieman post-hardcorempaa meininkiä metallisen ja teknisen coren sijasta. Mielestäni Horsecore ei kyllä välttämättä ansaitse tätä tilaisuutta, ainakin musiikin perusteella vaikuttaa siltä, että yhtye on vielä todella nuori ja kokematon, ja etenkin kun on vastassa selkeästi tasokkaampia ja kokeneempia artisteja, soisi tämän mahdollisuuden jollekkin näistä yhtyeistä. Horsecorella näyttää olevan kuitenkin jo paljon faneja, ja epäilemättä bändi tulee myös menestymään, mutta uskoisin että vasta myöhemmällä iällä ja seuraavilla julkaisuilla… Kaikesta huolimatta, jokaiselle osanottajalle onnea kisaan ja paras yhtye voittakoon!

 18. äwäwäw

  Artificial Heart jos haluutte pillua

 19. safd

  hohojaa kukaa ei haluu pillua jote antakaa sen pillu ny olla ja antakaa äänet horsecorelle.

 20. :)

  horsecoree

 21. moi

  ”horsecorel iha hyvää musaa mut tyypit vaikuttaa siltä et niil on pissa noussu päähän jotan AH:lle ääni”

  Onko se perusteltua, että ”Horsecorella on noussut pissa päähän” ettei kyseistä bändiä voisi äänestää.
  Eiköhän tässä kilpailussa kumminkin ole kysymys MUSIIKISTA.

  ”En oikein ymmärrä miksi ihmiset ovat äänestäneet Horsecoren noin korkealle ja lähelle kärkitilaa, bändihän on selkeästi näistä kaikista teknisesti ja tuotannollisesti heikoimpia. Artificial Heart, ARF sekä KTCD ovat mielestäni tasokkaimpia tapauksia, myös The Skyline on varteenotettava vaihtoehto, jos keikalle haluaa hieman post-hardcorempaa meininkiä metallisen ja teknisen coren sijasta. Mielestäni Horsecore ei kyllä välttämättä ansaitse tätä tilaisuutta, ainakin musiikin perusteella vaikuttaa siltä, että yhtye on vielä todella nuori ja kokematon, ja etenkin kun on vastassa selkeästi tasokkaampia ja kokeneempia artisteja, soisi tämän mahdollisuuden jollekkin näistä yhtyeistä. Horsecorella näyttää olevan kuitenkin jo paljon faneja, ja epäilemättä bändi tulee myös menestymään, mutta uskoisin että vasta myöhemmällä iällä ja seuraavilla julkaisuilla… Kaikesta huolimatta, jokaiselle osanottajalle onnea kisaan ja paras yhtye voittakoon!”

  Millä sitten sitä kokemusta saa, ellei keikoilla?
  Uskoisin, että vaihtoehdoista kaikki bändit ovat soittaneet enemmän keikkoja kuin Horsecore.
  Ja eiköhän jokainen bändi ole ollut jossain vaiheessa ’teknisesti ja tuotannollisesti heikkoja’

  Itseltäni kaikki respecti Horsecorelle, vaikka vastassa onkin paljon hyviä bändejä :)

 22. KIMBO

  horsecore

 23. Miksu

  Fakta on että kisan voittanut bändi ansaitsee paikkansa! oli se mikä tahansa!

 24. suosittelen nöyrää asennetta oikeissa paikoissa

  ”Onko se perusteltua, että “Horsecorella on noussut pissa päähän” ettei kyseistä bändiä voisi äänestää.
  Eiköhän tässä kilpailussa kumminkin ole kysymys MUSIIKISTA.”

  On se bändin kannalta aika olennaista millainen kuva yleisölle välittyy, etenkin jos keikkoja yritetään tälläisillä äänestyksillä järjestää. Mielumin sitä antaa äänensä bändille, jonka jäsenet vaikuttavat fiksuilta kavereilta ja sen lisäksi tekevät vähintään yhtä hyvää musiikkia.

 25. ellu

  Horsecore

 26. jantteri

  ”“horsecorel iha hyvää musaa mut tyypit vaikuttaa siltä et niil on pissa noussu päähän jotan AH:lle ääni”

  Onko se perusteltua, että “Horsecorella on noussut pissa päähän” ettei kyseistä bändiä voisi äänestää.
  Eiköhän tässä kilpailussa kumminkin ole kysymys MUSIIKISTA.

  “En oikein ymmärrä miksi ihmiset ovat äänestäneet Horsecoren noin korkealle ja lähelle kärkitilaa, bändihän on selkeästi näistä kaikista teknisesti ja tuotannollisesti heikoimpia. Artificial Heart, ARF sekä KTCD ovat mielestäni tasokkaimpia tapauksia, myös The Skyline on varteenotettava vaihtoehto, jos keikalle haluaa hieman post-hardcorempaa meininkiä metallisen ja teknisen coren sijasta. Mielestäni Horsecore ei kyllä välttämättä ansaitse tätä tilaisuutta, ainakin musiikin perusteella vaikuttaa siltä, että yhtye on vielä todella nuori ja kokematon, ja etenkin kun on vastassa selkeästi tasokkaampia ja kokeneempia artisteja, soisi tämän mahdollisuuden jollekkin näistä yhtyeistä. Horsecorella näyttää olevan kuitenkin jo paljon faneja, ja epäilemättä bändi tulee myös menestymään, mutta uskoisin että vasta myöhemmällä iällä ja seuraavilla julkaisuilla… Kaikesta huolimatta, jokaiselle osanottajalle onnea kisaan ja paras yhtye voittakoon!”

  Millä sitten sitä kokemusta saa, ellei keikoilla?
  Uskoisin, että vaihtoehdoista kaikki bändit ovat soittaneet enemmän keikkoja kuin Horsecore.
  Ja eiköhän jokainen bändi ole ollut jossain vaiheessa ‘teknisesti ja tuotannollisesti heikkoja’

  Itseltäni kaikki respecti Horsecorelle, vaikka vastassa onkin paljon hyviä bändejä ”

  ^tämä

 27. blalalala

  Samaa mieltä tuosta nöyrän asenteen merkityksestä.. lisäksi, minun mielestäni musiikin tekemisen ei ainakaan pitäisi olla ns. ”kilpailu” bändien välillä, samoista syistä kaikki sitä kuitenkin varmaan tekee bändin koosta/suosiosta, iästä tms riippumatta..

  Ymmärrettävästi tämän tyyliset kisat aiheuttaa ns vastakkainasettelua osanottajien + heidän kannattajien välille mutta ei kai tämä ole kuitenkaan ihan niiiin vakava asia että pitäisi toisia bändejä lähteä dissaamaan.

  Ei muuta kun nöyrää asennetta kehiin ja antaa sen MUSIIKIN puhua puolestaan, siitähän tässä on loppujen lopuksi kyse. Kuten tuossa aiemmin joku sanoi niin mikä tahansa näistä bändeistä kisan voittaa on kyllä varmasti ansainnut paikkansa!

 28. moi

  “Onko se perusteltua, että “Horsecorella on noussut pissa päähän” ettei kyseistä bändiä voisi äänestää.
  Eiköhän tässä kilpailussa kumminkin ole kysymys MUSIIKISTA.”

  On se bändin kannalta aika olennaista millainen kuva yleisölle välittyy, etenkin jos keikkoja yritetään tälläisillä äänestyksillä järjestää. Mielumin sitä antaa äänensä bändille, jonka jäsenet vaikuttavat fiksuilta kavereilta ja sen lisäksi tekevät vähintään yhtä hyvää musiikkia.

  Se on hyvä puhua paskaa siitä että ’pissa noussut päähän’ kun ei edes tunne koko bändiä. :)
  Harmi että joillakin on/on ollut sellainen kuva, että pissa päässä. Se on vaan sitä kun ei tunne tyyppejä :)

 29. moi

  Haluaisin myös perusteluja sille, että miten muka Horsecoren jäppänillä on pissa päässä? Miten se ilmenee? Onko se kusipäisyyttä jos tekee musiikkia josta pitää, mainostaa omaa bändiään ja haluaa paljon keikkoja ja myös sitä kautta lisää faneja ja kuuntelijoita?
  Sittenhän kaikilla on pissa päässä jos näin on :)

 30. Huolestunut

  Miten voi olla, että lähes kaikki bändit näyttävät olevan emoja täynnä.. Mihin tämäkin maailma on menossa kun ei enää ihmisen sukupuolestakaan voi olla varma?! Jos valtavirta menee emo-tyylin mukaan niin pitääkö kaikkien epävarmojen nuorien liittyä tähän hullutukseen? Pitäkää kisanne, itse en aio äänestää.

 31. Trollollol

  … Haluutte horsecoren lämppäämään? Mites oli end of summerissa kun lämppäs 1ml ja laulajan ääntä ei edes kuulunut soiton seasta? Hyviä tyyppejä noi horsecoren jätkät on, mitä niitä tunnen. Mutta onhan toi Artificial Heart ihan omaa luokkaansa noihin verrattuna. Jätkät osaa tehä musaa ! Radio Rockillakin kuultu jo Artificial Heartia. ÄÄNET ARTIFICIAL HEARTILLE ! (Jokaisella on tosiaan omat mielipiteensä asiasta, ja Artificial Heart oli samanluokkainen 3-4vuotta sitten, kuin mitä Horsecore on nyt…….!)

 32. Oula Maaranen

  Kaikki bändit yhtä tyhjän kanssa.

 33. Oula Maaranen

  koko maailmassa.

 34. meitttti

  sori tytöt
  mut

  horsecore vei

 35. :]

  Nonii ny joka ikinen äänestää Artificial Hearttii!
  :)

 36. Haisuli--

  voi hitto.. -.-” miks Horsecore on tossa toisena jos se on muka kaikista heikoin?? ÄÄNIÄ HORSECORELLE!!

 37. :)

  Horsecore! :)

 38. asf

  itsehän en siis äänestä horsecorea siksi että pojat tekevät paskaa musiikkia.

 39. Tämä on totuus.

  Siis faktahan on nyt tämä: One morning left on ehkä Suomen paskin bändi. Horsecore on kanssa ihan hirveetä kuraa. Jos tonne keikalle sais vielä Snow White’s Poison Biten niin silloin olis kasassa Suomen huonoimpien bändien top-3! Onneksi siellä on sentään Hey Heather, sentään jotain hyvää :)

 40. japi

  ”… Haluutte horsecoren lämppäämään? Mites oli end of summerissa kun lämppäs 1ml ja laulajan ääntä ei edes kuulunut soiton seasta?”

  saattaisiko johtua miksauksesta :d

 41. uSad

  ” (Jokaisella on tosiaan omat mielipiteensä asiasta, ja Artificial Heart oli samanluokkainen 3-4vuotta sitten, kuin mitä Horsecore on nyt…….!)”

  ja horsecoreahan ei ollut 3-4vuotta sitten ::::::::D

 42. hoho(!)

  ”ja horsecoreahan ei ollut 3-4vuotta sitten ::::::::D”

  … ja voisikohan tässä olla syy tuohon yleiseen spekulaatioon heidän musiikin tasosta hehe (666)

 43. :::DDD

  http://www.youtube.com/watch?v=wFQxIWb-ckw !!! <33333333 vittu cmoon !
  Ps, horsecorel taitaa olla aina miksaukset päin vittua ?

 44. Miksu

  Herrajumalaaa.. herättää keskusteluu.. itsellenihän on se ja sama ketä voittaa =) mut tervetulemasta <3

 45. ei ei ei

  Tuosta :::DDD:n postaamasta videosta näkyykin jo monta syytä, minkä takia Horsecoren ei tarvitse voittaa tätä äänestystä. Pojat seisoo lähestulkoon koko biisin jääpuikot persiissä, ja musiikin tasostahan täällä onkin jo keskusteltu..

 46. Kurkku

  Ihan näin kokemuspohjalta voin sanoa että liiku ite Hapen laval. saat pokaalin jos mahut : DDDDDDDDDD

 47. arvaa

  lol @ moi. lieneekö ihme, että itseltäsi kaikki respecti horsecorelle, kun kyseisen bändin vokalistin naisystävä olet ;—)

  itse olisin kyllä the skylinen kannalla, mutta mieluummin eliminoin artificial heartia äänestämällä horsecoren mahdollisuudet.

 48. moi

  no nyt olet kyllä aivan kujalla armas nimimerkki ’arvaa’.
  ei, en ole horsecoren vokalistin naisystävä. :)

 49. horsecorepysykampissa

  Artificial Hearthan on ylivoimaisesti paras näistä ?
  Radiossakin ovat olleet? Ilman että ovat itse edes lähettäneet kappaleitansa sinne ?!?!?!FU

 50. Skebel

  Tähä alkuun sanon että ääni meni ARF:ille heidän musiikkinsa monipuolisuudesta, sekä mielenkiinnon ylläpitävyydestä. Mutta en ymmärrä mitä te ihmiset oikeen yritätte saada aikaa tällä kaikella propagandalla Horsecorea kohtaan. Kun joku tuossa esimerkiksi mainitsi asiasta ettei Horsecore ole lähellekkään teknisesti yhtä edistynyt kuin muut osallistuneet. Asiahan on näin että jos tuntisit kyseiset henkilöt niin tietäisit että he pystyisivät tekemään tekniseempää musiikkiakin, mutta tämä on se tyyli mitä he edustaa. Ei musiikin aina tarvitse olla mitään rallia että sitä voisi sanoa hyväksi. Ja sen verran viel tosta radioon pääsystä. Itsehän olen sitä mieltä, että mitä radio soittaa on turhaa valtavirta paskaa. Onhan se hieno juttu että pojat on päässy ihmisten korville, mut hei…._radio_. Tää spekulointi nyt ei näytä saavansa loppua ollenkaan, koska nyt on pakko vielä puhua asiasta nimeltä omaperäisyys. Minun korvaani Artificial Heart kuulostaa juuri siltä samalta tavaralta mitä jenkeistä pukkaa päivittäin pihalle useita kappaleita. En sano sitä että jokaisen bändin tartteis olla jotenkin maailman mullistavan originaali. Horsecore saattaa kuulostaa joidenkin korvaan turhan paljon One Morning Leftiltä osittain johtuen sampleista, eihä näissä edellämainituissa kahdessa bändissä muuten juuri mitää yhteistä olekkaan. Tottakai jos ruvetaan miettimään Artificial Heartin äänityksien laatua ja tuotannollista tasoa, niin onhan se totta että Artificial Heart kuulostaa huolitellumalta, mutta sekin riippuu miten hommat on studiossa tehty. On jotenkin turhauttavaa että aina kun lähtee tällänen skaba käyntiin niin bändien välille, noh ennemminki bändien fanien välille syttyy hirveä sota. Eiks sen musiikin pitäis puhua puolestaan eikä fanien, onhan se hieno uskollisuuden osotus kyllä, muttei millään tavalla järkevää.

 51. Tytti

  Artificial Heart lämppäriks!

 52. äitis

  @skebel
  Ihan hyvä yritys saada ihmiset puolelles tekemällä kompromisseja mielipiteiden välillä.

  Horsecorella ei ole teknistä tajua, saatika sitten musiikillista. Se on yksinkertaisesti paskaa.

 53. nii

  no mutku se on vaa paska!

 54. Pekka

  @skebel
  Se että radio soittaa sun mielestä vain ”turhaa valtavirtapaskaa” kertoo lähinnä niistä kanavista joita sä kuuntelet. Radio ei ole mikään ”_radio_”, vaan toimiva media ja sisällöntuottaja siinä missä TV tai sanomalehdet tai vaikka tää nettisaitti. Sen aliarviointi on yksinkertaisesti tyhmää.

 55. Oskari Ali-Melkkilä

  samaa mieltä. jokainen voi ihan ite miettiä et miten paljon tämä _radio_soitto tuo näkyvyyttä, uusia kuulijoita/faneja jne yhtyeelle tai heidän yksittäiselle kappaleelle joten kieltämättä aika typerä kommentti tuo.. Tuli tässä hauska juttu mieleen nuoruudesta kun muutamia vuosia sitten Children of Bodomin uusi sinkku soi radiossa niin eipä paljoa näkynyt keskustelupalstoilla ”BODOMI ON VALTAVIRTAPASKAAAAA!!!!!” -mielipiteitä eikä tietääkseni vieläkään ole bändiä mainstream kuraksi leimattu :D

 56. huah

  kattoo nytte miten täs äänestyksessä käy, ei tarvii kyseenalastaa minkälaisesti on musat tehty, kaikki tykkää erilaisesta… Artificial Heart on ehkä huolitellun kuulosta, mut jos ihmiset tykkää mitä on tehty ni voivoi.

 57. isolated

  Äänestäkää ketä haluatte ja jättäkää toi tappelu pois.

 58. lellulillu

  Meinaaks artificial heart olla kahessa paikkaa samana päivänä? koska tietääkseni ne on lämppäämässä We Are the Illusionia Pelikentällä sillon. en tiiä voi olla et on väärää infoo mut kunha mietin. äänen ne anyway sai multa :D

 59. asd

  toivottavasti nyt nää kaikki horsecoren äänestäjät tulee paikalle, eikä vaa äänestä ku kaveri käski.

 60. Jahas

  @asd
  Iha niiku noi kaikki Ah:nki äänet ois kaikki tullu keikalle saapuvilta ? :_D

 61. asd2

  asd kirjoitti:
  23.3.2011 22.42

  toivottavasti nyt nää kaikki horsecoren äänestäjät tulee paikalle, eikä vaa äänestä ku kaveri käski.

  <— jos et ole sattunut huomaamaan, niin ne kaikki muutkin tekevät. idiootti

 62. BEBA

  Ihanku johonki gloriaa ees mahtuu mitää 1500 ihmistä. Ajatelkaa aivoillanne.

 63. Matias Jyläskoski

  Hyvä kisa!! Tuli ihan jännät paikat viimesenä iltana… :) Piti vähän jo spämmätä, mut ei muuta voinu! ISO KIITOS HCSANOMILLE JA KAIKILLE ARTIFICIAL HEARTTIA ÄÄNESTÄNEILLE JA FANEILLE! <3 <3 <3 HAIL! Gloriassa nähdään! Gonna be a sick gig!! /,,/

 64. moi

  Horsecore voittoon! XD eikutäh?

 65. äitis

  ei tainnu horsecore voittaa ;–)
  VOI HARMI

Comments are closed.