Ozzy Osbourne kommentoi terveydentilaansa: ”En minä vittu ole kuolemassa”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 1.3.2023

Heavy metal -legenda Ozzy Osbourne ilmoitti hetki sitten peruuttavansa suunnitellun ja jo useaan otteeseen siirretyn kiertueensa Euroopassa. Osbournen oli määrä lähteä kiertämään jälleen yhdessä Judas Priestin kanssa ja esiintyä myös Suomessa.

Tuoreessa SiriusXM -radiokanavan haastattelussa Osbourne kommentoi terveydentilaansa ja tuntemuksiaan kiertueen peruuttamisesta.

Voit lukea alhaalta transkription keskustelusta haastattelija Billy Morrisonin kanssa.

Billy Morrison: Kaikki haluavat tietää, mitä tämä kiertuejuttu on?

Ozzy Osbourne: Olen tehnyt paljon töitä yrittäessäni päästä takaisin jaloilleni. Olen tullut siihen pisteeseen, että Sharon sanoo minulle: ”Tiedätkö mitä, totuus on se, ettet voi jatkaa kiertueiden varaamista ja epäonnistumista, perumista”.

Osbourne: Jos pääsen joskus takaisin kiertueelle, hyvä on. Mutta jos nyt kysyisit minulta, voisitko lähteä kiertueelle kuukauden päästä, niin en voisi sanoa kyllä. Tarkoitan, että jos voisin kiertää, kiertäisin. Mutta juuri nyt en voi varata kiertueita, koska en usko, että voisin tehdä niitä.

Morrison: Aivan. Lääketieteellisesti ei vain tiedä, mitä tuleman pitää. Tarkoitan, että kaikki sanovat: ”Voi luoja, Ozzy jää eläkkeelle”, mutta tiesin, ettei se ollut sitä.

Osbourne: Vitun lehdistö tekee minut hulluksi. Minä luin lehdestä, että ”Ozzy seisoo viimeistä kertaa”. En minä vittu ole kuolemassa. Älkää viitsikö, kaverit. Enkö ole jo saanut tarpeeksi kärsiä? Jos olisin kunnossa. Jos lääkäri sanoisi minulle tänään, että voit lähteä kiertueelle, niin minulla kestäisi puoli vuotta saada koko homma kasaan.