Petri Wallin 50-vuotispäiviä juhlistetaan Tavastian lisäksi seitsemällä konsertilla maaliskuussa 2019

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 9.11.2018

Legendaarisen suomalaisen rock-yhtye Kingston Wallin faneille tarjoiltiin hiljattain aihetta juhlaan. Bändin vuonna 1995 menehtyneen johtohahmon, Petri Wallin 50-vuotissyntymäpäiviä ilmoitettiin juhlistettavan helmikuussa 2019 erikoiskonsertilla Tavastialla. Konsertissa lavalle nousevat Kingston Wallin kaksi muuta jäsentä; basisti ja toinen perustajajäsen Jukka Jylli sekä rumpali Sami Kuoppamäki, kuin myös yhtyeen hengenheimolaiset ja yhteistyökumppanit Von Hertzen Brothersista, Mikko, Kie ja Jonne Von Hertzen.

Nopeasti loppuunmyydyn konsertin oheen on nyt julkistettu yhteensä seitsemän muuta konserttia ympäri Suomea, joissa juhlistetaan niin Petri Wallin muistoa ja 50-vuotissyntymäpäivää, kuin myös Kingston Wallin loistavaa uraa. Jylli, Kuoppamäki sekä Von Hertzenit kirjoittavat Kingston Wallin Facebook-sivuilla:

”Olemme innostuneita rundista ja suorastaan liikuttuneita huomatessamme, miten paljon kiinnostusta Kingston Wallia kohtaan on edelleen havaittavissa! Love, peace & Kingston Wall!”

Alhaalla on nähtävissä kaikki konserttipäivät. Liput tulevat myyntiin maanantaina 12. marraskuuta kello 9.

25.02. – Helsinki, Tavastia (Sold Out)

08.03. – Lahti, Finlandia-Klubi

09.03. – Seinäjoki, Rytmikorjaamo

15.03. – Turku, Logomo

16.03. – Tampere, Pakkahuone

22.03. – Jyväskylä, Lutakko

23.03. – Oulu, Teatria

29.03. – Helsinki, Kulttuuritalo