Pitkä taistelu vihdoin ohi: Kitaristisuuruus Alexi Laiho saatettiin haudan lepoon

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 11.12.2021

Children Of Bodomista sekä Bodom After Midnightista tunnettu kitaristi-laulaja Alexi Laiho siirtyi ajasta ikuisuuteen 29. päivä joulukuuta ja Alexin muistotilaisuus pidettiin perheen lähipiirin kesken 28. päivä tammikuuta. Alexia ei kuitenkaan ole saatu haudattua muistotilaisuuden jälkeen, sillä Alexin laillinen puoliso Kimberly Goss esti lakimiehensä välityksellä hautaamisen ja vaati uurnaa itselleen, jotta voi pitää oman muistotilaisuuden ja osallistua uurnan hautaamiseen. 

Nyt IS uutisoi, että Laiho on vihdoin saanut viimeisen lepopaikkansa ja kitaristin hauta sijaitsee Malmin hautausmaalla kohdassa K58, linja 2 ja hautapaikka numero 19. Haudalle on tilattu kookas hautakivi, mutta vielä se ei ole paikoillaan.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Alexi Laihon kuolema noteerattiin maailmalla erittäin suuresti ja lukuisat yhtyeet julkaisivat omat suruvalittelunsa kitaristilegendan poismenon johdosta. Kotimaan suurin metalliyhtye Nightwish esitti myös hiljattaisella Oslon keikallaan tribuutin Alexin kunniaksi julkaisemalla tämän kuvan näyttävästi screenillä ”Greatest Show On Earth” -kappaleen aikana.